Ide joj

Niže uspjehe: Ivana Radovniković dobila pohvale starijih kolega

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Josipa Lisac, Ivan Dečak, Klapa Cambi i brojni drugi pohvalili su novi album uspješne pjevačice.

'Nadam se da nisam baš toliki strah i trepet. No, iako djelujem veselo i vedro, ne dopuštam da me se povlači na sve strane', rekla je Ivana Radovniković na pitanje je li točno da je se, unatoč njenom sićušnom izgledu, njeni članovi banda boje. 

Pogledaj i ovo Ivana Radovniković Tu je i dublja poruka Ivana Radovnikovic progovorila o svojim ljubavnim planovima: "Svaka koja nam se dogodi je dio nekog velikog plana"

Njih je, naime, povela na svoj prvi koncert po izlasku albuma 'Dio mene', koji je promovirala svirkom uživo u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'. Osim banda, u studiju su s Ivanom pjavale i djevojke iz zbora Mozartine s kojima je izvela aktualni singl 'Jutrom sve prestaje'. 

Nakon 10 godina veze, domaća pjevačica stat će pred oltar

'Naježio sam se kad sam ih čuo kako pjevaju', hvalio ih je Ivanin kolega Bojan Jambrošić, a Ivica Propadalo izjavio da je velika greška Porinovih glasača, što je Ivana ostala bez nominacije. 
Pjevačicu je u studiju iznenadio Ivan Dečak iz Vatre, koji joj je za album napisao pjesmu 'Traje noć'. 

'Upoznali smo se u mom apartmanu na Krku, ali tu ćemo se zaustaviti zbog porezne', šalio se Ivan, koji je po prvi put slušao kako Ivana izvodi njegovu pjesmu uživo. 

Glumica Mila Elegović pozavidjela je Ivani na predivnoj tehnici pjevanja, a glazbenik s adresom u SAD-u, Nenad Bach, predložio joj da se okuša na svjetskom tržištu. 

Televizijski voditelj Frano Ridan svjedočio je početku ljubavi Ivane i Stjepana Markovića, koji su se nedavno zaručili. 

'Kad mi je prvi put Stjepan rekao da hoda s Ivanom mislio sam da se zeza i da nema šanse. Ali evo ih i nakon deset godina zajedno. Dosta se dobro drže. S obzirom da još nisam dobio pozivnicu za svadbu mislim da smo sigurni još nekih 4, 5 godina', rekao je Frano.

Ipak Stjepan je priznao da će se on i Ivana vjenčati potkraj jednog ljetnog mjeseca. Njihova se ljubav dogodila kad su se zajedno natjecali u showu Story Super Nova.

'To je bio klik na prvu, svi smo vidjeli da će biti nešto među njima', otkrio je Damir Kedžo prisjetivši se kako su u ono vrijeme Stjepanu ljubavne savjete dijelili upravo on i Saša Lozar.

Stjepan je dobio blagoslov i od Ivaninog najvećeg kritičara, babe Franke.

'On je baš po mom guštu, tako joj je i pokojni dida bio zgodan. A spremamo se za svadbu. Došla je i ta granica, ne može se više čekati', izjavila je Franka, iskreno priznavši i kakav joj je Ivanin novi album. 'Nije loše, ali malo mi to izgleda mlakasto. Trebalo bi biti puno življe', komentirala je simpatična bakica. 

Josipa Lisac rekla je da se sjeća djevojčice koja je lijepo pjevala, a momci iz Klape Cambi izjavili su da se, kad Ivana pjeva, oni ne miču pored pozornice. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene