Voljena Tihana

SUPRUZI PORUČIO DA JE DIVLJA Frontmen poznate klape ima novi hit!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nino Treskavica zaslužan je za brojne hitove.

Klapa Sveti Florijan objavila je singl "Tihana" ususret sedmom rođendanu klape, a osim upečatljivog spota, pjesma ima puno značajniju pozadinu. Autor i predsjednik klape, Nino Treskavica, ovu je pjesmu napisao za suprugu Tihanu još prije deset godina te ju je tek sada odlučio objaviti.

"Istina je, pjesmu sam napisao za svoju suprugu prije dalekih 10 godina, ali sam čekao pravi trenutak za njenu objavu. Pjesma koja je sve ove godine stajala u ladici, napokon je izašla u javnost i naći će se na repertoaru klape. Pjesma za mene ima poseban značaj, jer sam je napisao na vrhuncu zaljubljenosti, a do danas se ništa nije promijenilo. Nadam se da će se svidjeti i našoj publici, a upravo zato snimljena je u ovako zaigranom aranžmanu", rekao je Nino Treskavica.

Autor koji u slobodno vrijeme piše pjesme za brojne druge izvođače, istaknuo je kako mu je pravi gušt svirati i u bendu Druga posada. Njegove pjesme imaju preko nekoliko milijuna pogleda na YouTubeu, a jedne od popularnijih su "Osta san čovik" i "Nestalo je sve".

"Postoje stvari koje radiš jer moraš, ali postoje stvari i koje radiš sebi za gušt. Za mene je glazba jedna od tih stvari za koje ću uvijek imati vremena, uvijek će mi biti gušt i uvijek ću u tome uživati. Jednostavno volim pisati pjesme i glazbu, a neopisivo je dobar osjećaj kada za sav svoj trud dobiješ podršku publike, ali i struke“, dodao je Treskavica.

Istaknuo je i kako Klapa Sveti Florijan novom pjesmom najavljuje novo osvježenje te sada nastupaju u izmijenjenoj postavi. Ipak, to zasigurno neće promijeniti njihov stil ni nastupe, već upravo suprotno – sada od njih možemo očekivati još bolju atmosferu s još boljim singlovima s potpisom Nina Treskavice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene