455860
455860
455860
455860
455860

SUPRUZI PORUČIO DA JE DIVLJA Frontmen poznate klape ima novi hit!

  • , 03.11.2016., 19:03
  • Autor:
  • komentara

Nino Treskavica zaslužan je za brojne hitove.

 
 
 
 
Nino Treskavica (Foto: PR)
Nino Treskavica (Foto: PR)

Klapa Sveti Florijan objavila je singl "Tihana" ususret sedmom rođendanu klape, a osim upečatljivog spota, pjesma ima puno značajniju pozadinu. Autor i predsjednik klape, Nino Treskavica, ovu je pjesmu napisao za suprugu Tihanu još prije deset godina te ju je tek sada odlučio objaviti.

"Istina je, pjesmu sam napisao za svoju suprugu prije dalekih 10 godina, ali sam čekao pravi trenutak za njenu objavu. Pjesma koja je sve ove godine stajala u ladici, napokon je izašla u javnost i naći će se na repertoaru klape. Pjesma za mene ima poseban značaj, jer sam je napisao na vrhuncu zaljubljenosti, a do danas se ništa nije promijenilo. Nadam se da će se svidjeti i našoj publici, a upravo zato snimljena je u ovako zaigranom aranžmanu", rekao je Nino Treskavica.

Nino Treskavica (Foto: PR)

Autor koji u slobodno vrijeme piše pjesme za brojne druge izvođače, istaknuo je kako mu je pravi gušt svirati i u bendu Druga posada. Njegove pjesme imaju preko nekoliko milijuna pogleda na YouTubeu, a jedne od popularnijih su "Osta san čovik" i "Nestalo je sve".

"Postoje stvari koje radiš jer moraš, ali postoje stvari i koje radiš sebi za gušt. Za mene je glazba jedna od tih stvari za koje ću uvijek imati vremena, uvijek će mi biti gušt i uvijek ću u tome uživati. Jednostavno volim pisati pjesme i glazbu, a neopisivo je dobar osjećaj kada za sav svoj trud dobiješ podršku publike, ali i struke“, dodao je Treskavica.

Istaknuo je i kako Klapa Sveti Florijan novom pjesmom najavljuje novo osvježenje te sada nastupaju u izmijenjenoj postavi. Ipak, to zasigurno neće promijeniti njihov stil ni nastupe, već upravo suprotno – sada od njih možemo očekivati još bolju atmosferu s još boljim singlovima s potpisom Nina Treskavice.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se