U Lisinskom

Nina Badrić sprema veliki koncert 25. studenog - osvoji POKLON PAKET

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Već više od 20 godina uživamo uz Nininu glazbu,a sada poznata glazbenica preprema show za svoje obožavatelje.

"Toliko se unaprijed radujem svom prvom solističkom koncertu u dvorani Vatroslav Lisinski da već krajem rujna za mene, i prateće glazebnike, počinu pripreme. Po svojoj vokaciji, osjećam da mi ta dvorana odgovara i bit će lijepo muzicirati pred svojom, zagrebačkom publikom. Nismo svirali u Zagrebu gotovo tri godine i sigurna sam da će taj susret biti za pamćenje. Zaželjeli smo se jedni drugih,“ izjavila je Nina Badrić najavljujući koncert u Lisinskom 25. studenog.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Domaće dame su dokaz: Imaju preko 40, a izgledaju puno mlađe

Organizatori koncerta imaju i poseban poklon paket za sve čitatelje Dnevnik.hr-a! Pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr zašto volite Ninu i koja vam je njezina najdraža pjesma, te možda baš vi osvojite CD 'Najdraži... best of 2003-2013' i bilježnicu s Nininim likom na našem nagradnom natječaju. Dijelimo dva paketa - čekamo vaše priče :)

Stihovi pjesama „Dodiri od stakla“, „Takvi kao ti“, „Čarobno jutro“, „Da se opet tebi vratim“, „Moje oči pune ljubavi“ ili aktualnu „Više smo od prijatelja“... rado su pjevani. Ninini obožavatelji pratili su je od malih pa sve do velikih nastupa u Domu sportova, Ciboni, sarajevskoj Zetri, beogradskoj Areni... a sada će nastupati i u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

A u dvorani će se itekako osjećati ljubav jer pjesama na tu temu u Ninonom repertoaru ne nedostaje. Dodamo li tome emotivnu i osebujnu Nininu interpretaciju, uigran bend, produkcijske intervencije i poneko iznenađenje, sve već govori u prilog tome da će srijeda, 25. studenog 2015. biti datum kojeg ćete se i godinama kasnije sjećati ispunjene duše.

Ulaznice potražite u Aquarius Music shopovima, na www.ulaznice.hr , www.eventim.hr ili na blagajni Lisinskog. Cijene ulaznica: 100 / 130 / 160 / 190 kn do 1.listopada (early bird); 130 / 160 / 190 / 220 kn od 2. listopada, pa do 25. studenog.
 

 

Ulaznice za solistički koncert u Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog su u prodaji od jučer i to po early bird...

Posted by Nina Badrić on Tuesday, September 1, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene