Nezaboravna noć

Club Roko preplavili Slavonci!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najbolja zabava je uz Najbolje hrvatske tamburaše u Clubu Roko.

Sinoćnju Slavonsku noć uz Najbolje hrvatske tamburaše u Clubu Roko mnogi će zasigurno dugo pamtiti jer odlične svirke uz tamburaške i domoljubne pjesme u izvedbi vrhunskih majstora tamburaške pjesme i svirke nije nedostajalo.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabava do jutra Miroslav Ilić ponovno nastupio pred zagrebačkom publikom

Marijan Ban i Diktatori nastupili na splitskoj noći u Clubu Roko

U organizaciji Slavonske udruge studenata (SUS) bećari, lole, bekrije, šokci i šokice te svi drugi gosti je do ranih jutarnjih sati uživali su uz stare i nove hitove nekadašnjih Zlatnih dukata koji su svojom domaćom pjesmom i svirkom unijeli dašak slavonske pjesme i bećarske duše u Zagreb.

'Vranac', 'Ne dirajte mi ravnicu', 'Sve ću prodat sutra', 'Divne godine',... samo su neke od pjesama koje su se sinoć mogle čuti u Clubu Roko, a djelić atmosfere sa sinoćnje Slavonske noći pogledajte u fotogaleriji.

Na hrvatskoj glazbenoj sceni 'Najbolji hrvatski tamburaši' djeluju od 1983. i za njih možemo reći da su začetnici tamburaške glazbe u nas. Iza njih je 25 jubilarnih godina, tisuće javnih nastupa i koncerata s vjernom publikom, kojoj s veseljem najavljuju i ovaj koncert s mnoštvom starih i novih pjesama slavonske ravnice.
Već idućega petka, 4. travnja, u Roku se ponovno sprema odličan provod i velika rock večer kada će u tome klubu nastupiti Goran Bare i Majke.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene