Požurite

Rick Ross dolazi na Zrće - koncert skoro raspordan!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Festival uskoro rasprodan: Nasljednik notorius b.i.g.-a –‘Rick Ross’ nastupit će na najvećem spektaklu u povijesti plaže zrće

Na plaži Zrće najavljuje se  spektakularan nastup rap super zvijezde Rick Rossa kojeg kolege poput Dr.Dre, Jay-Z, P.Diddy i Kanye West smatraju nasljednikom hip hop ikone Notorious B.I.G.-a.

Pogledaj i ovo PR FRESH ISLAND FESTIVAL Još samo 37 dana do Fresh Island festivala

Zaštitno je lice prestižnog šampanjca „Belaire Rose“, te uživa status strastvenog ljubitelja i kolekcionara ultra luksuznih automobila, vila i umjetnina. Na nastup u Hrvatskoj doputovat će iz Miamija svojim privatnim avionom.

Oduševio publiku: nastupao u Londonu i Cardiffu

Uz već sada impresivni line–up koji čine Method Man & Redman, Pusha T, DMX te 40 internacionalnih izvođača uključujući i najveće europske DJ crew-ove,dolazi i  trenutno najpopularnija hip hop zvijezda koja svojim albumom „Mastermind“ ruši sve rekorde prodaje. RICK ROSS je glavni headliner trećeg izdanja jedinog europskog hip hop festivala na plaži. Prema trenutačnom interesu za karte festivala, organizatori očekuju rekordnih 20 000 fanova iz čitavog svijeta.

Ovaj jedinstveni festival koji se odvija na pozornicama klubova PAPAYA i AQUARIUS, skoro je rasprodan, te zbog izuzetno velikog interesa razmatra se mogućnost širenja na cijelu plažu i gradnja velike „Big Beach“ pozornice kako bi svi fanovi nesmetano uživali u ovom trodnevnom spektaklu koji su mnogi strani mediji proglasili najposebnijim hip hop festivalom svijeta.

RICK ROSS-ov debi na glazbenu scenu doveo ga je do prvog multimilionskog ugovora kojeg je osobno potpisao hip hop mogul Jay-Z kao tadašnji presjednik Def Jam Recordsa. Zahvaljujući svom VIP imageu i karizmatičnom pojavom dobiva nadimak „Big Boss“, a zbog svog osebujnog hrapavog vokala nazivaju ga i „Rap Sinatra“.

Sa studijskim albumima Trilla, Deeper Then Rap, Teflon Don, God Forgives I Don't i Mastermind osvaja vrhove svjetskih top ljestvica uključujući i Billboard 200. Na njegov glazbeni izričaj ponajviše je utjecao pokojna legenda Notorious B.I.G., a tijekom karijere gradi suradnje sa umjetnicima kao što su Drake, Jay-Z, John Legend, Kanye West, Puff Daddy, Usher, Mary J. Blige, Dr.Dre, Outkast i mnogi drugi.

MTV ga je okrunio s titulom Hottest MCs In The Game, časopis The Source ga je proglasio osobom godine, a zaradio je i nominaciju BET Adwardsa za najboljeg muškog hip hop izvođača, što upućuje da mediji naprosto obožavaju Rick Rossa. Ovaj planetarno popularni izvođač nastupit će kao glavna zvijezda i svojim nastupom otvoriti treće izdanje ovog festivala  koji će se ovo ljeto održati u terminu od 23. do 25. srpnja na preko 5 pozornica, nekoliko Boat Party-a, after beach party-a, plesnog kampa i dr.

Također, ove će se godine po drugi po redu internacionalni plesni kamp „Adria Dance Camp“ kojeg organiziraju u suradnji sa poznatom plesnom grupom Atomic Dance Factory na kojem nastupaju najveće plesne zvijezde kao što su - blizanci Les Twins (koreografi i plesači Beyonce), Mike Song (J.Lopez, Step Up 5), te Tight Eyez, ElRock Hodžić i mnogi drugi priznati koreografi.

Trodnevne festivalske ulaznice za sve Ex Yu zemlje dostupne su po cijeni od 418 kn, a za internacionalne goste po nešto višoj cijeni od 79 eur-a: http://www.fresh-island.org/tickets
Festivalski paketi sa smještajem dostupni su na: http://www.fresh-island.org/accommodation

Jednodnevni izlet na festival iz Zagreba u suradnji sa Playground putničkom agencijom za mlade dostupan već od 499kn: http://www.playground.hr/p/hr/205/new_yorker_fresh_island_in_%26_out_izlet

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene