Tulum do jutra

Nesvakidašnji performans glazbeno scenske atrakcije La Fiesta rasplesao dubrovački Revelin

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Spektakularni program glazbeno scenske atrakcije La Fiesta oduševio je brojne posjetitelje kluba Revelin!

Popularni show užario je atmosferu u omiljenoj party destinaciji u Dubrovniku, a uz novu dimenziju provoda koji spaja nespojive glazbene i plesne umjetnosti najboljih svjetskih izvođača plesalo se do ranih jutarnjih sati.

Pogledaj i ovo showbuzz U Revelinu Egzotika u Dubrovniku: Ljepotice zapalile hrvatsku obalu!

U Culture clubu Revelin ljeto još uvijek traje - večeras gostuje DJ Manuel De La Mare!

Senzualne pokrete akrobata Cirque de soleil te vrhunskih svjetskih performerica White Angels svojim performansom upotpunile su balerine u zanosnim kostimima, a doživljaj čarobne, potpuno drugačije party pustolovine dočarali su posebni glazbeni setovi popularnog rezident DJ-a na Ibizi Alexandera Soma koji je surađivao s najtraženijim svjetskim izvođačima poput Showteka i Davida Guette. Glazbeni show talentiranog violonista Miguela Lare prepuni Revelin podigao je na noge, a nesvakidašnji spoj vrhunskog zvuka violine i elektronske glazbe, oduševljene posjetitelje ostavio je bez daha.

Atraktivna La Fiesta glazbeno scenski je program, u organizaciji Proeventum agencije, a ovog ljeta Hrvatskoj su predstavili novi zanimljivi koncept zabave u najpopularnijim ljetnim party destinacijama. Pustolovina koja postavlja nove standarde zabave, jedinstveno je iskustvo koje je vrijedno doživjeti, a upravo takva prilika očekuje vas u subotu, 29. kolovoza, te tjedan nakon, u petak, 4. rujna kada La Fiesta velikim partijem završava svoju ljetnu rezidenciju u dubrovačkom Revelinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene