446161
446161
446161
446161
446161

'KAD U OVU LJUBAV SUMNJAM' Nermin kreće u osvajanje hrvatskih etera

  • , 10.08.2016., 16:55
  • Autor:
  • komentara

Nermin Puškar voli za sebe reći da je dijete planete. Već je surađivao s brojnim hrvatskim glazbenicima, a sada proboj na tržište planira i sam.

 
 
 
 
Nermin Puškar (Screenshot: Youtube)
Nermin Puškar (Screenshot: Youtube)

Nermin Puškar, glazbenik koji za sebe voli reći da je dijete planete, kreće u pohod na hrvatske etere. Talentirani glazbenik, pjevač, gitarist, autor stihova i glazbe, ovog puta u punom svijetlu sa novim singlom kuca na vrata hrvatskog etera.

Nerminove pjesme pjevali su Tony Cetinski, Jacques Houdek, Marija Husar... Odlučio se predstaviti domaćoj publici, i to sa pjesmom 'Kad u ovu ljubav sumnjam'. Prva je to u nizu pjesama koje otvaraju, kaže, novo poglavlje u njegovoj karijeri. 'Napravljena je pod producentskom palicom Mahira Sarihodžića, inače producenta i mog prvog solo albuma Novi svijet. Gosti glazbenici na pjesmi su vrhunski Dado Marinković i Jani Hace', rekao je Nemir Puškar.

Za kvalitetan video uradak su odgovorni Perica Rai, Vladan Janković i Tamir Gostiša, a lijepa djevojka u spotu je poznata slovenska glumica Ula Furlan.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se