Tulum do jutra

Neprekidan Afterhours Sonus Festivala u klubu Kalypso trajao čak od 07:00 do 24:00h!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon 5 dana partyjanja završio je Sonus Festival tradicionalnim Afterhours partyjem u klubu Kalypso, koji traje od 07:00h ujutro pa sve dok zadnja osoba ne prestane plesati.

Ovogodišnji "After" u Kalypsu trajao je čak do 24:00h! Kroz 17 sati neprekidne zabave uz sjajnu glazbu, posjetitelje su proveli Ricardo Villalobos, Zip, Rhadoo, Margaret Dygas, Sonja Moonear i Binh. Nakon sjajnog "aftera", svoje mjesto za DJ pultom preuzeo je resident DJ kluba Kalypso, Bronxwon.

Pogledaj i ovo Sonus Festival - 2 provod za pamćenje Na jubilarno izdanje Sonus festivala stiže devet novih izvođača, najimpresivniji program izvest će čak 52 glazbenika!

Maja Šuput u pratnji tajanstvenog frajera partijala na Sonus festivalu

Sonus Festival je na plažu Zrće doveo gotovo 15 tisuća posjetitelja iz svih krajeva svijeta, a mnoge je oduševio upravo klub Kalypso, koji se ističe originalnim dizajnom integriranim u šumski ambijent, ali i najkvalitetnijim sound sustavom na plaži. Kako je slogan Sonus festivala "In Sound We Trust", klub Kalypso se pokazao kao odlična party zona za uživanje u vrhunskoj underground elektronskoj glazbi. Dojmovi se još nisu slegli, a interes za Sonus Festival 2016. sada će biti još i veći.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene