Kakva mačka

Potpuno neprepoznatljiva propisuje posebnu terapiju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na prvi pogled neprepoznatljiva Neda, predstavila je naime potpuno novi styling dugu, crnu kosu, šiške te mladenačku garderobu.

Uvijek spremna na šalu i odličnu zabavu, jedinstvena Neda Ukraden odlučila je doslovno šokirati obožavatelje.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Obitelj na okupu Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

Na prvi pogled neprepoznatljiva Neda, predstavila je naime potpuno novi styling dugu, crnu kosu, šiške te mladenačku garderobu. Sve to Neda je pripremila za potrebe snimanja nove pjesme i spota 'Terapija', a prema reakcijama na društvenim mrežama, fanovi su oduševljeni.

Sama Neda ističe kako je 'Terapija' totalno drugačija pjesma koja ju izuzetno veseli, 'Autori su Filip Miletić i Miloš Roganović dvojac poznatiji kao FM Play. Posebno me veseli sjajna ekipa i atmosfera koja se stvorila oko cijele pjesme.'

Cijeli izgled Neda je promijenila za potrebe spota koji je sniman u Sloveniji u Portorožu, pod redateljskom palicom Daria Radusina. 'Nova ekipa, nova energija, a posebno su me oduševili plaseči plesnog studija Escape iz Zagreba koji su pravi akrobati.'

'Malo smo se igrali novim starim izgledom. Duga crna kosa, 70. i 80.-ih godina je bila moj zaštitni znak i fanovi su bili razočarani kada sam se ošišala i promijenila da tako kažem izgled. Zato smo se sada malo igrali i užasno mi se svidjelo, te je za mene ovo bilo neponovljivo iskustvo.', ističe Neda.

Evo kako je bilo na snimanju spota.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene