Najseksi baka Balkana

VIDEO Bomba i u 60-ima: Ovako se zabavlja subotom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte kako Neda Ukraden provodi 'Subotu'!

Hit Records sa zadovoljstvom predstavlja novi singl Nede Ukraden 'Subota'. Poznavajući Nedu, sigurni smo kako će i nova pjesma u kratkom roku zavladati radijskim i televizijskim eterom te oduševiti obožavatelje. Za zarazan refren 'Subote' zaslužna je Divna Milovanović, dok je autor glazbe, aranžmana i glazbeni producent bio Bojan Vasić.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Obitelj na okupu Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

Najljepša glazbena priča - Valentinovo uz koncert Nede Ukraden u Ljubljani!

Sama Neda Ukraden istaknula je kako je izuzetno zadovoljna novim singlom. 'Pjesma je djelo istog autorskog dvojca koji je za mene već napravio uspješan hit 'Dobro došli šampioni'! 'Subota' mi se svidjela na prvo slušanje jer ima hitičan refren, a uklapa se tematski u one životne situacije  mladih ljudi, pogotovo djevojaka, koje su u velikom broju posjetitelji mojih koncerata! Brzoga ritma, moderne produkcije sa umjerenom dozom etno zvuka idealno se uklapa u zvuk i melodije koje su prisutni na mjestima na kojima najčešćce pjevam!'

Pjesmu prati i pripadajući video spot koji je snimljen pod redateljskom palicom Andreja Ilića. 'To je ujedno poklon mojim fanovima za Valentinovo! Video je odradio trenutno najtraženiji autorski tim IDJ Videos', rekla je Neda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene