Veliki party

Ne propustite ovogodišnji 'Glow'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U subotu 19. travnja u Zagrebu će se održati prvi ovogodišnji 'Glow',party elektronske glazbe u organizaciji Reforma Music Events.

U subotu 19. travnja u Zagrebu će se održati prvi ovogodišnji 'Glow', party elektronske glazbe u organizaciji Reforma Music Events, Vazmenka Pervana, pobjednika prvog hrvatskog 'Survivor'reality showa. Nakon eksplozivnog "Space Disco" partyja u prosincu, "Reforma" priča u bijelom dress codeu se nastavlja...

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Objavljeni su likovni natječaji za 18. Međunarodni ulični festival Cest is d Best

Odabrana lokacija dosad nije bila poprište koncerata elektronske glazbe, a postapokaliptičan duh kojim odiše zasigurno će se odlično poklopiti s “elektronskom glazbom iz budućnosti” koju će posjetiteljima servirati mnogobrojna DJ postava iz Zagreba i Pule. Lokacija će se nakon partyja trajno preurediti, zbog čega će ovaj GLOW biti unikatno, neponovljivo iskustvo.

GLOW krasi lijep podatak da gotovo svi od devetorice izvođača produciraju vlastitu glazbu i izdaju na stranim labelima. Presretni smo što možemo posjetiteljima zajednički pokazati da u Hrvatskoj itekako ima onih koji rade i stvaraju nešto na svjetskoj razini. Prisutne očekuje odlična glazba.

Događaj počinje u 23 sata, kad će Reforma rezidenti Apollo Eighteen, Franky i Vazmenko započeti glazbeno putovanje svojim warm-up setom i pripremiti publiku za gostujuće DJe.


Drop Dopers je ime novoformiranom producentskom dvojcu kojeg čine talentirani mladi zagrepčani Martin Crneković, poznatiji kao Martyn Negro i Matija Rodić, poznatiji pod umjetničkim imenom Matroda. GLOW će bit njihov prvi zajednički nastup, a karakterizirat će ga UK house i garage zvukovi.

Nakon Drop Dopersa zagrebačkoj će se publici predstaviti Duplo, odličan producentski kolektiv iz Pule, koji na partyju najavljuje mnogo aktualnih deep house i nu disco zvukova.

Posljednji, ujedno i službeni “after-hours” set na GLOWu pripada mladom producentskom paru Time4Tale (deep house, indie dance i nu disco), koji također dolazi iz Pule.

Dress code na GLOW partyju je obavezan – gornji dio bijele boje (upute: majica, košulja, top, ...). Događaj je namijenjen samo osobama s navršenom 21 godinom. Organizator zadržava pravo identifikacije posjetitelja na ulazu.

Ulaznice je u pretprodaji moguće kupiti putem online servisa TicketShop.hr ili osobno u Reforma fitness studiju, Radnička 1A. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 50kn, a na ulazu će karte stajati 60kn. Ulaznice za Afterparty od 5h prodavat će se na ulazu u iznosu od 30kn. Ulaznice su zanimljivog dizajna, specifičnog za ovaj događaj. Naime, na prvi pogled čine se jednostavne, a pod UV svijetlom, vidi se "GLOW" logo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene