Stižu u Hrvatsku

Ne propustite ljetne koncerte Rundek Cargo Trija!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Legendarne pjesme iz Rundekove bogate karijere čine vrhunac svakog nastupa i čini vam se da bi u njima mogli uživati vječno.

Kalendarski, ljeto još nije niti počelo, no s obzirom na visoke temperature posljednjih dana, imamo osjećaj da je ono već odavno tu. Upravo tada Hrvatska najviše živi uz brojna kulturna i glazbena događanja na obali, a neka od njih donijet će vam jedinstvenu glazbenu atmosferu Rundek Cargo Trija! 

Pogledaj i ovo showbuzz U srijedu i četvrtak Rundek Cargo Trio uživo u VIP Clubu!

Nakon nedavnih nastupa u Makedoniji, Darko Rundek u društvu multiinstrumentalista Dušana Vranića i violinistice Isabel, 20. lipnja, dolazi u Hrvatsku, točnije u  Đakovačke rezove, gdje će, u sklopu, pete obljetnice održati koncert na Gradskom Korzu i time započeti svoju malu ljetnu turneju.

Begini s vjernim fanovima u novom video spotu!

Već idući dan, 21.lipnja, dolaze u Zagreb na krov Muzeja suvremene umjetnosti, gdje će nastupiti u sklopu programa 'Ljeto u Muzeju suvremene umjetnosti'. Svoj posljednji nastup u hrvatskoj metropoli, u ovom sastavu, imali su prošle godine u srpnju, kada su nastupali na Medvedgradskim glazbenim večerima napunivši arhaične zidine Medvedgrada do posljednjeg mjesta.

Jedna od zanimljivosti je da trenutno rade na glazbi za predstavu 'Don Juan', ali i na snimanju novog albuma, što bi ovogodišnjim koncertima, moglo dati jedan potpuno drugačiji glazbeni doživljaj Rundek Cargo Trija.

Treći 'San stipanske noći' sanjat će se 2. i 3. srpnja. Prva koncertna večer pripast će dvojici gitarističkih virtuoza, a druge će večeri Rundek Cargo Trio predstaviti nove hitove s nadolazećeg albuma i publiku provesti kroz svoj bogati stvaralački opus iz vremena kultnog Haustora pa sve do danas.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene