Ne propustite!

Nekadašnja Playboyeva zečica, a sada uspješna DJ-ica dolazi u Dubrovnik

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Culture Club Revelin ponovno je pripremio pravu glazbenu poslasticu samo za vas!

Početkom kolovoza ne propustite scensko glazbeni show La Fiestu u Culture Clubu Revelin, na kojemu će ovoga puta specijalna gošća biti Viktoria Metzker.

Pogledaj i ovo showbuzz U Dubrovniku La Fiesta raspametila Club Revelin - Pogledajte kako je bilo

Atraktivna Viktoria Metzker, nekadašnja Playboyeva zečica godine u Mađarskoj, postala  je DJ-ica koja je brzo svojim nastupima osvojila publiku širom svijeta. Njeguje electro house-vocal stil, a pjevanje je dio njezinog nastupa. Viktoria je trenutno jedna od najtraženijih Playmate djevojaka i DJ-ica na svijetu, a da se iza lijepog stasa krije i dobar DJ pokazuju njeni hitovi 'Don't let me know', 'Promise', 'Find a way', 'Summer impression', 'So amazing' i drugi.

Culture Club Revelin dijeli 2x2 ulaznice za scensko glazbeni show La Fiesta, a ukoliko i Vi želite biti dio glazbenog spektakla, pošaljite nam svoje osobne podatke zajedno s kontakt brojem telefona na email natjecaj@novatv.hr!

Stiže Split Beach festival i dovodi brojne face - Osvoji karte!

Osim Viktorije, u goste ovog izdanja La fieste dolazi i temperamenti glazbeni umjetnik i najbolji svjetski violinist u klupskim nastupima - Miguel Lara. Svirao je u najboljim svjetskim klubovima, a ljeti redovito nastupa pred 10-ak tisuća posjetitelja u najprestižnijim klubovima Ibize.

Dimitri Politov ponovno će publiku ostaviti bez daha svojim akrobacijama na šipci, a cijelu večer dodatno će začiniti atraktivne plesačice u glamuroznim kostimima i LED roboti na plesnom podiju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene