Prekrasna lokacija

Ne propustite koncert 'Zvijezde pod zvijezdama'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Adriatic Luxury Hotels s ponosom predstavlja deseto izdanje ljetnog programa 'Zvijezde pod zvijezdama'.

Hotelska kompanija Adriatic Luxury Hotels i ovoga ljeta organizira kvalitetan koncertni program na prekrasnim lokacijama dubrovačkih hotela Excelsior, Dubrovnik Palace i Grand Ville Argentina. Jubilarnu, desetu godinu zaredom, atraktivne terase, vrtovi i plaže dubrovačkih hotela ponovno će poslužiti kao prekrasne prirodne scenografije na kojima će se odvijati originalni koncertni nastupi vodećih glazbenika iz regije te biti predstavljeni najrazličitiji glazbeni izričaji: mediteranske šansone, jazz, blues, Cubana te pop i cabaret izvedbe.

Pogledaj i ovo showbuzz Elita u Dubrovniku Najbogatiji Hrvat sa zaručnicom uživao u nezaboravnom koncertu

Osim što je ovogodišnja manifestacija jubilarna i slavi desetu godišnjicu održavanja, posebna je i po svom humanitarnom karakteru. Naime, prihod ovogodišnjih ulaznica namijenjen je stradalima s poplavljenih područja Slavonije.

Ovogodišnji program ‘Zvijezde pod zvijezdama’ započinje 28. lipnja nastupom jedinstvenog Olivera Dragojevića. Koncert na Vala Beach clubu Hotela Dubrovnik Palace, kao prirodnoj scenografiji njegovih pjesama, poslužit će kao najbolja uvertira u ovogodišnji ljetni program zabave.

U Dubrovnik stigao najveći kruzer ikad

Program se nastavlja 10. srpnja, u noći otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara. Duhovita, šarmantna, zavodljiva, neponovljiva, zarazno optimistična i karizmatična hrvatska glazbena diva Nina Badrić dat će soficticirani emotivni pečat u noći otvaranja Igara iz Excelsiorovog Vrta Palmi odakle se pruža jedan od zasigurno najljepših pogleda na vatrometom obasjani Grad.

The Frajle su četiri dame iz Novog Sada čija je glazba prošarana raznim utjecajima, od 'vojvođanskog tanga', šansonijerskog ugođaja, gipsy swinga, akustične glazbe, pa sve do 'ženskog bećarca’. Svaka od njihovih pjesama ima određenu priču iza sebe koju one vrlo rado dijele s publikom. Orginalne kako izvedbama, tako i kostimografijom, ovaj glazbeno-scenski nastup kojeg slobodno možemo nazvati ‘frajlizam’ imat ćete prilike poslušati 18. srpnja u vrtovima Grand Ville Argentine, gdje će u intimi ovog malog koncertnog prostora njihov kabare stil najviše doći do izražaja.

Po prvi puta nastupajući u programu ‘Zvijezde pod zvijezdama’ Neno Belan će se predstaviti u proširenom izdanju: sa svojim Fiumensima i gudačkim kvartetom. Koncertom na Vali Hotela Dubrovnik Palace 8. kolovoza zasigurno će nas hipnotizirati svojim stihovima, te ujedno razniježiti i rasplesati.

Zorica Kondža je još jedna umjetnica koja će premijerno nastupiti u ovogodišnjem izdanju programa Zvijezda pod zvijezdama. Njezin zaštitni znak je moćan vokal nevjerojatnog raspona u kojem se spajaju mediteranski temperament s modernim primjesama soula, bluesa i rock’n’rolla. Gradeći karijeru u sjeni domaće glazbene scene, iza nje je 20 godina karijere s brojnim uspješnicama, 5 albuma, suradnja s eminentnim glazbenicima kao i brojna festivalska priznanja dodjeljena i od strane publike i stručnog žirija. Najbolje od njih, Zorica će podijeliti s nama u Excelsiorovom Vrtu Palmi 24. kolovoza.

Egzotični ritmovi vrućeg Cubisma na plaži Vala Cluba Hotel Dubrovnik Palace obilježit će vatreni završetak ovogodišnjeg ljetnog programa zabave. Svojom energijom, brzim ritmovima i životopisnim scenskim nastupom, predstavljaju pravu ljetnu glazbenu poslasticu koju ne smijete propustiti u vašem rujanskom kalendaru. Koncertom Cubisma 3. rujna zatvorit će se bogato, deseto izdanje Zvijezda pod zvijezdama.
Upravo zbog bogatog glazbenog programa te iznimnih ambijenata u kojima se eventi održavaju, 'Zvijezde pod zvijezdama' postale su prepoznatljiv i nezaobilazan ljetni glazbeno-kulturni događaj za mnoge domaće i strane posjetitelje Dubrovnika kao i Dubrovčane, koji s posebnom pozornošću prate koncerte.

Još jednom vas pozivamo da se pridružite jedinstvenom programu u kojem smo pripremili mnoštvo raznolikog glazbenog sadržaja u kojem će svatko pronaći nešto za sebe.

Više detalja o ovogodišnjem programu Zvijezda pod zvijezdama: http://www.adriaticluxuryhotels.com/hr/zvijezde-pod-zvijezdama-14/program/

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene