Klub Sax

Želiš na koncert Natali Dizdar? Mi znamo kako

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata pjevačica ovaj put ozbiljno koketira s jazzom i uz nove, zavodljive jazzy aranžamne po prvi put u Zagrebu nastupit će u formi glazbenog trija i izvodit će program odabranih pjesama.

Natali Dizdar je tijekom deset godina karijere izdala dva studijska albuma “Natali Dizdar” i “Pronađi put” te live album i DVD iz Zagrebačkog kazališta mladih. Dobitnica je prestižnih nagrada kao što su Porin, Zlatna kugla, Večernjakova ruža i Davorin.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Surađivala je s eminentnim hrvatskim glazbenicima uključujući Arsena Dedića, autora velikog hita “Zamijenit ću te gorim“, Dina Šarana, Darka Rundeka, Boška Petrovića, Coca Mosquita, glazbenog producenta svih albuma izdanih u matičnoj kući Agapa.

Natali Dizdar - ljepotica koja uz čašu vina emocije pretvara u glazbu

Ova lijepa glazbenica i ove jeseni dolazi u klub Sax!, a publika u Zagrebu imat će priliku čuti Natali Dizdar u nešto drugačijem izdanju.

Uz pratnju vrsnih glazbenika: Zvjezdana Ružića na klavijaturi, Zvonimira Šestaka na bas gitari/kontrabasu i Ivana Levačića na bubnju, u intimnoj atmosferi kultnog zagrebačkog kluba izvest će svoje najveće hitove i odabrane pjesme omiljenih glazbenika u zavodljivim jazzy aranžmanima.
Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kluba Sax! po cijeni od 70 kuna te po cijeni od 90 kuna na dan koncerta.

Želiš li da te iznenadimo s dvije ulaznice, javi se na natjecaj@novatv.hr i napiši Natali i svoje podatke za kontakt.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene