Pogledajte galeriju!

Natali Dizdar i brojne druge ljepotice uživale u zimskoj bajci!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Započela je sezona zimskih partija u Zagrebu! Glazbenica Natali Dizdar zablistala je u hladnoj zagrebačkoj noći, a uz ljepotice Koranu Gvozdić, Kim Kosanović, Anu Radišić, Karlu Belovari i druge uživala je u koncept partiju Cosmopolitan bara.

Sezona zimskih partija je otvorena! Cosmopolitan bar u središtu grada Zagreba atraktivnim konceptom i party programom odveo nas je na putovanje svjetskim metropolama.

Glazbenica Karla Belovari pjesmom nas je provela kroz 80’te i 90’te godine ali je izvela i neke od današnjih najvećih glazbenih hitova, a u zamimljivom konceptu samog nastupa u pjesmi su joj se pridruži i gosti ovog neuobičajenog partija.

>> Miley Cyrus: 'Društvo me želi ušutkati'

Glazbenica Natali Dizdar zablistala je u hladnoj zagrebačkoj noći,, a pobjednica svjetskog izbora ljepote Look Of The Year - Kim Kosanović uživala je zimskom ambijentu ovog atraktivnog bara.

Glazbeinici iz grupe Teška Industrija predvođeni Leom Mijatović i Ivicom Propadalom, glazbenica Ivana Radovniković,  radijski voditelj Saša Lozar, ljepotice Jelena Denona i Martina Čular uživali su u slasnim zalogajima zimske bajke Cosmopolitan bara koji će ovakve tematske partije nastaviti vikendima kroz zimu.

Zagrebački Cosmopolitan wine & cocktail bar nalazi se u samom središtu grada (Bogovićeva 1) gdje u svojoj urbanoj i modernoj idili posjetiteljima nudi najbolje koktele i samo vrhunska vina.
 

Pogledaj i ovo Filip Dizdar i Maja Šiprak - 2 Veliko veselje Brat Natali Dizdar pohvalio se predivnim vijestima: ''Blagdani prošli, a još 3 mjeseca do poklona!''

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene