Adriatic Luxury Hotels

Nastup DJ-a Sandera Kleinenberga na Stradunu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nizozemski DJ i producent Sander Kleinenberg, koji uživa status jednog od najboljih DJ-a na svjetskoj sceni, nastupit će 30. rujna na dubrovačkom Stradunu nakon koncerta Bryana Ferryja u pratnji orkestra.

Adriatic Luxury Hotels organizira jedinstveni glazbeni događaj na Stradunu - spektakularni koncert renomirane svjetske glazbene zvijezde – Bryana Ferrya u pratnji orkestra, te nastup DJ Sandera Kleinenberga koji će se održati 30. rujna kao poklon njegovim građanima, gostima te prijateljima grada i grupacije ALH.

Pogledaj i ovo showbuzz 100 godina Excelsiora Najbogatiji Hrvat ponosno pozirao uz zaručnicu

Koncert visoke produkcije Bryan Ferry & Orchestra te DJ nastup Sandera Kleinenberga kruna su proslave obilježavanja obljetnice Hotela Excelsior kojemu će prethoditi prigodni cocktail u Hotelu Excelsior za brojne partnere, stare goste i prijatelje legendarnog Hotela Excelsior.

>> Bryan Ferry poziva sve u Dubrovnik na koncert 30. rujna povodom 100 godina Hotela Excelsior

DJ Sander inače je jedan od začetnika vala Nu Breed-a na progresivnoj house sceni te je poznat po remiksevima svjetski poznatih zvijezda a dobitnik je i nagrade Dancestar za obradu pjesme Rock Your Body Justina Timberlakea. Kao resident DJ vodećih svjetskih klubova poput Pache na Ibizi, Crobara u New Yorku, Avalon u Los Angelsesu, Discoteque u Moskvi te Sensation White Parties, Sander će svoj nastup posebno osmisliti i prilagoditi za Stradun te se tematski nadovezati na koncert Bryana Ferryja.

Ovaj jedinstveni događaj kao poklon Gradu prigoda je za sve da s nama podijele radost i veselje obilježavanja stoljeće postojanja Hotela Excelsior i ujedno prilika da ovaj događaj još dugo ostane u našim najljepšim sjećanjima. Svi koji žele doživjeti dio njegove bogate i prepričavane povijesti, ove godine imat će posebno zadovoljstvo biti na pravom mjestu, u pravo vrijeme, slaveći stoljeće Hotela Excelsior!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene