16. i 17. prosinac

Parni valjak 'bez struje' i drugi dan u Lisinskom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ne propustite koncert Parnog valjka u prvoj i najvećoj hrvatskoj koncertnoj dvorani. Punom parom svi u Lisinski!

U dugogodišnjoj veličanstvenoj karijeri jednog od najvećih hrvatskih bendova Parni valjak napokon stiže 16. i 17. prosinca 2014. u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog!

Pogledaj i ovo In Magazin: Parni Valjak - 2 ''sigurno je čast...'' Porin za životno djelo Parnom valjku: Neumorni glazbenici slave 50 godina stvaranja!

Kako su domaći bendovi dobili imena? Sve su nam priznali!

Organizatori i Lisinski imauu i 2 karte za koncert Parnog valjka u Lisinskom, pa nam na mail natjecaj@novatv.hr pošaljite zašto želite na koncert.

Imamo i dobitnika: 

Klaudija Šebalj Jušić

Osnovan 1975. godine, ovaj je sastav jedan od pokretača čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima, a u 39 godina karijere iza sebe ima 20-ak studijskih albuma, 15 Porina i ogromnu vojsku obožavatelja u cijeloj regiji. Da je na ovim našim prostorima Hus jedan od najboljih autora, Aki možda i najbolji vokal, Brk jedan od najboljih gitarista benda koji i danas, 39 godina nakon osnutka, ne samo da odlično prati trendove u glazbi, nego ih i određuje. Sadašnju postavu čine nezamjenjivi Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus, Berislav Blažević Bero na klavijaturama, na gitari Marijan Brkić Brk, Zorislav Preksavec Preksi na basu, a na bubnjevima Dalibor Marinković Dado.

U palaču glazbe stižu bez struje, jer Parni valjak i danas pršti s tolikom energijom da im struja uopće ne treba - posebice ne u Lisinskom!

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 120/140/160 kn na blagajni Dvorane ili online www.lisinski.hr

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene