UES

Nakon Berlina i Pariza Miss Sunshine stiže na zagrebački United Electronic Sound

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Osječanka koja je posljednje mjesece provela natupajući po klubovima Berlina i Pariza, u pratnji svog melodičnog techna stiže u Sirup na zagrebački UES kako bi započela službeno zagrijavanje za Barrakud festival koji se održava od 09. do 16. kolovoza 2014. na otoku Pagu.

Nadolazeća subota, 26. travnja 2014., rezervirana je za još jedan u nizu slavljeničkih United Electronic Sound clubbing evenata koji će ovoga puta proteći u znaku Barrakud festivala. Za tu priliku posjetitelje će kroz fuziju techna i deep housea voditi Miss Sunshine – Osječanka čiji glazbeni životopis krije impresivne stavke.

Na podužoj listi zemalja u čijim je klubovima nastupala nalaze se Kolumbija, Portugal, Grčka, Italija, Belgija, Cipar, Španjolska, Turska, Malta, Nizozemska, Slovačka i brojne druge, a nedavno je popisu dodala i klubove Berlina i Pariza. Berlinski spoj opuštenosti i vrhunske scene te pariška ekscentričnost ostavili su je oduševljenom, posebno nakon što je svoja čak tri izdanja čula u kultnom berlinskom klubu Berghain. Uz sve učestalija inozemna izdanja, Miss Sunshine se može pohvaliti i nastupom na jednom od najvećih svjetskih festivala elektronske glazbe – Tomorrowlandu, a redali su se i Amsterdam Dance Event, Mountain Groove Festival, Exit, Valkana Summer Beach Festival, Hartera... Njeni setovi su vrlo brzo postali omiljeni, izdanja remiksirana od svjetski poznatih imena, a prepoznatljivu energiju dijelit će i s posjetiteljima Sirupa ove subote.


Uz ljupku damu, techno zvuk će osigurati i Pete Dux koji uz nju nastupa i na samom Barrakudu, a u Sirupu će im se pridružiti i dobro znani dvojac MMMeniga i Funk Guru, jedni od najznačajnijih ljudi za promociju bass glazbe u Hrvata. S obzirom da oboje odnedavno koketiraju s techno i house zvukom, činjenica jest da se Sirupu sprema jedna burna i velika noć, a Barrakud festival imat će svoje prvo vatreno zagrijavanje.

Festivalu kojem je ovo treća i do sada najbogatija godina ništa manje i ne pristoji. Line up predvode Paul Kalkbrenner i Sven Väth, a kroz osam dana vrhunsku glazbu osigurat će i Dubfire, Ellen Allien, Maceo Plex, Adam Beyer, Guy Gerber, Art Department... U tijeku je prodaja ograničenog broja ulaznica za stanovnike ExYu zemalja koje se mogu nabaviti preko sustava Entrio.hr.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene