Uskoro

Ne propustite najveći party na najvećem krovu Hrvatske!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pripremite se za najluđi dvodnevni party uz neke od najpoznatijih svjetskih DJ-eva!

West House Reunion Festival održat će se 6. i. 7. lipnja na krovu Westgate Shopping Cityja. Najuzbudljiviji party i nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje elektronske glazbe okupit će najbolje svjetske i hrvatske DJ-e i producente na jednom mjestu: David Morales, Riva Starr, Hard Rock Soffa, Viktoria Metzker, Yves Larock i drugi. Cijena ulaznice je samo 120 kuna.
 
Prvi vikend u lipnju rezervirajte za ovaj dvodnevni urbani spektakl koji će privući posjetitelje iz svih dijelova regije. Dvije nezaboravne noći prepune iznenađenja garantiraju vam najpriznatiji DJ-evi, najbolja svjetska produkcija, vrhunski razglas, spektakularan light show, očaravajuće video projekcije te brojna iznenađenja.

Pogledaj i ovo showbuzz West House Reunion Festival D'Knock iz PlayOne-a: 'Ako daješ maksimum, publika to prepozna'

Krenulo je odbrojavanje do 'West House Reunion Festivala'
 
Prvi dan festivala, u petak 6. lipnja, nastupit će DJ i producent Riva Starr, neizostavno ime moderne house produkcije. Iste večeri nastupit će i popularni producentski duo Hard Rock Soffa. Od hrvatskih izvođača na pozornici će biti svjetski priznati DJ i producent Blacksoul. Za zatvaranje prve festivalske večeri zadužene su legende hrvatske elektronske scene Damir Ludvig i Go Cut, iz poznatog glazbenog kolektiva Astralis.
 
Subotnja noć West House Reuniona posvećena je legendi house glazbe i čovjeku koji je trebao biti jedan od headlinera festivala, Frankijeu Knucklesu. Nažalost, njegova nedavna smrt potresla je glazbeni svijet. Tako će jedan od glavnih izvođača biti njegov partner iz producentske kuće Def Mix, također velikan svjetske house glazbe i miljenik hrvatske publike - David Morales.
 
Švicarski megastar, DJ i producent Yves Larock također će nastupiti u subotu, a uz njega i popularni hrvatski i svjetski priznati producentski dvojac PlayOne.
 
Subotnju večer  dodatno će obogatiti Viktoria Metzker, vrsna mađarska DJ-ica kao i majstori hrvatske klupske scene Carl Maxx & DJ Tom Polo - Golddiggers. Uz njih će na pozornici biti i najpriznatiji hrvatski saksofonist Jakša Jordes.
 
Za intro i warm-up obje festivalske večeri zadužen je odličan hrvatski DJ Van Beat, koji godinama nastupa u renomiranim hrvatskim klubovima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene