Jedva čekamo

NAJLJEPŠI BLAGDAN SVETOG DUJMA UZ GRUPU MAGAZIN

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Magazin jedna je od najpoznatijih hrvatskih pop grupa koja brojnu publiku uveseljava već pune 32 godine.

Splićani nestrpljivo iščekuju tradicionalni blagdan zaštitnika prekrasnog grada pod Marjanom, Svetog Dujma. Uz svečanu svetu misu, procesiju, brojne pripredbe, događanja i šarenilo štandova, najpoznatiji splitski blagdan ove će godine obilježiti nezaboravan provod do zore koji predvodi popularna grupa Magazin.

Pogledaj i ovo showbuzz Dan grada Splita UZBUDLJIV PROGRAM Split se sprema za raskošnu proslavu Svetog Dujma

U subotu, 7. svibnja od 21 sat, splitska riva pretvorit će se u veliku pozornicu na kojoj će zapjevati poznati hrvatski izvođači te na najljepši mogući način proslaviti ovaj, Splićanima zaista poseban dan.

„Od malena odlazim s mamom na proslavu Svetog Duje, taj dan me jako veseli i vraća u djetinjstvo. Prvo obavezno odemo u katedralu pa na sajam cvijeća u Dioklecijanovim podrumima, a onda slijedi šetnja po rivi, uživanje u programu te kupovina drvenih žlica i igračaka što je već postala tradicija. Jako mi je drago što mi je ove godine pripala čast da pjevam svojim sugrađanima na ovoj velikoj proslavi našeg sveca za koju sam i sama emotivno vezana. Bez sumnje to će biti jedna luda splitska noć ispunjena pjesmom, plesom, slavljem i srećom.“ – izjavila je Andrea Šušnjara iz grupe Magazin.

Grupa Magazin jedna je od najpoznatijih hrvatskih pop grupa koja brojnu publiku uveseljava već pune 32 godine. Do sada su snimili ukupno 22 albuma a stihovi njihovih svevremenskih pjesama poput Simpatija, Put putujem, S druge strane mjeseca, Maslačak, Blizanci i brojnih drugih s veseljem pjevaju obožavatelji diljem Hrvatske, Amerike, Kanade, Njemačke, Švicarske, Austrije i drugih zemalja svijeta. Grupa Magazin tijekom godina iznjedrila je talentirane glazbenice Ljiljanu Nikolovsku, Danijelu Martinović i Jelenu Rozgu dok sadašnje mjesto Magazina zauzima simpatična Andrea Šušnjara. Vesele pjesme ljubavne tematike svojevrsni su zaštitni znak ove popularne grupe koja će bez sumnje na najljepši mogući način rasplesati brojne posjetitelje na proslavi blagdana Svetog Duje.

Na najiščekivanijoj splitskoj fešti, između nastupa glazbenika, posjetitelje splitske rive razveseliti će šarene boje spektakularnog tradicionalnog vatrometa koji će obojati divnu splitsku noć.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene