Kreativne ideje

Najbolji pokloni za Božić dolaze iz Philipsa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ne dopustite da vam stres prilikom kupnje poklona upropasti blagdansko raspoloženje!

U vrijeme blagdana sve nas muči ista misao - što kupiti najdražima za Božić? Vremena je sve manje i krajnji je trenutak da se bacite na kupovinu darova! Ako vam je dosta mahnitog traganja i višesatnog hodanja po dućanima, Philips ima rješenje.

Mila Elegović predstavila 'Kradljivicu srca' na zagrebačkoj špici

Za nježnije članove obitelji Philips ima nekoliko savršenih proizvoda koji će im pomoći u svakodnevnim ritualima uljepšavanja i tome da se osjećaju ženstveno i njegovano. Bezbolan tretman prilikom uklanjanja dlačica san je svake žene. Philips Lumea pouzdan je, učinkovit, jednostavan i bezbolan način dugotrajne depilacije. Za sve one kojima je savršeno njegovana koža jako važna, Philips VisaPure je idealan poklon.

Philips nije zaboravio niti na muške članove obitelji. Brijanje uz Philips brijači aparati serije 9000 postaje zabavno, brzo i jednostavno. Kreiran je tako da patentirane oštrice V-Track Precision nježno postavljaju svaku dlačicu u najbolji položaj za brijanje, čak i dlačice položene uz kožu i one raznih duljina. Beardtrimmer serije 9000 vrhunski i vrlo precizno oblikuje savršenu bradu i brkove.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene