6. srpnja

Najavljen spektakl - S⌃B FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Modni spektakl, jedinstvena predstava S⌃B FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN održava se 6. srpnja od 21 sat na krovu riječkog Tower centra.

Drugu godinu zaredom, u suradnji s Riječkim ljetnim noćima HNK iz Rijeke, autor projekta, koreografkinja Ivona Brnelić i modni dizajner i kostimograf Juraj Zigman, predstavljaju jedinstveni spektakl S⌃B FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN. Modna predstava spoj je mode, teatra, plesa i glazbe, upotpunjena live izvedbama glazbenika koja nas vodi u neistraženi svijet vlastitih emocija, vodi nas u novi svijet zabave, erotike, u moderan i zanimljiv svijet.

Pogledaj i ovo showbuzz By Zigman Haljine u kojima će domaće zvijezde biti itekako primjećene!

Ova vrhunska show predstava svojevrsna je vizija autora pretočena u nevjerojatan doživljaj putem glazbe, scenografije, modnih kreacija te scenskog izričaja. U ovogodišnjoj multimedijalnoj predstavi riječ je o nedostižnoj ljubavi s elementima mjuzikla. Priča je smještena u bezvremenski jazz klub a publiku odvodi u svijet različitih emocija, kontrastnih slika i prepoznatljive Zigmanove mode bez pravila.

Prošlogodišnji uspjeh S⌃B FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN koji je uživo vidjelo više od tisuću gledatelja, Hrvatsku je na svjetskoj modnoj sceni predstavio u drugačijem svjetlu, a ovogodišnji se spektakl s očekuje velikim nestrpljenjem. Otvoreno riječko nebo očekuje modu kao jedinstvenu umjetnost i pruža mogućnost izražavanja onima koji žele slijediti kreativnost i posebnost. Renomirana autorica projekta, nevjerojatna kreativka Ivona Brnelić i modni dizajner i kostomograf, vizionar Juraj Zigman garancija su nesvakidašnje predstave.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene