U Grooveu

Najatraktivnije Hrvatice u društvu zgodnih sportaša okupirale plesni podij

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi koncept zabave poput najpoznatijih svjetskih središta još jednom je potvrdio status kluba Groove kao najmodernije urbane zagrebačke clubbing destinacije.

Omiljena zagrebačka oaza, klub Groove, predstavio je program Models Show koji je privukao brojne hrvatske manekenke koje su ovog petka plesale uz najnovije svjetske ali i domaće urbane hitove. Lana Kuduz, Petra Frković, Anastazija Đurić i mnoge druge zanimljivim su pokretima okupirale plesni podij.

Pogledaj i ovo Ana Maria Cajner, Paula Puškaš i Anastazija Đurić (Foto: PR) Tri gracije Upješne i ludo zaljubljene: Ove 3 ljepotice vrlo su tražene hrvatske manekenke

Models Show za veseli siječanj u klubu Groove

Atraktivni Models Show ovog je petka imao i humanitarnu notu. Prihod prikupljen na partiju bit će doniran Pavi Hađiji, mladom Dubrovčaninu koji je na Badnju večer teško stradao u prometnoj nesreći te mu je povrijeđena leđna moždina zbog čega su mu paralizirane obje noge, trup i šake. Tim kluba Groove svojim će prihodom pomoći Pavi u prikupljanju sredstava za potrebnu rehabilitaciju u inozemstvu gdje postoje uređaji za liječenje ovakvih vrsta povreda. Humanitarnom provodu odazvali su se i rukometaši Leon Šušnja, Lovro Šprem, Ivan Antunović i Domagoj Pavlović, modni dizajner Boris Banović, PR stručnjaci Mate Rončević I Ranko Vučinić te mnogi drugi.

Nezaboravan provod u klubu Groove nastavlja se večeras kada nas očekuje vrhunski ABSOLUT party, a ljubitelje House i EDM glazbe zabavljat će dobro poznati rezident kluba Groove i jedan od najpoznatijih zagrebačkih DJ-a Viktor Superfine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene