Papaya rastura!

Mislite da se na Zrću samo partija? Ove djevojke nude nešto više!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljetne masaže pravo su osvježenje novaljske Papaye.

Papaya, 25. klub svijeta, vruće dane brojnim posjetiteljima olakšava novom ponudom masaža.

Osim osvježenog prostora kluba, sjajnih izvođača i performera, u klubu ovoga ljeta svakodnevno možete sresti mlade, simpatične Britanke koje VIP gostima najboljeg hrvatskog kluba nude opuštajuću masažu.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabava 'za 5' Još niste bili na Zrću? Nakon ovih fotografija sigurno ćete poželjeti otići! (2. dio)

>> Još niste bili na Zrću? Nakon ovih fotografija sigurno ćete poželjeti otići!

Njihove čarobne ruke i nasmiješena lica privlače brojne goste, a masaže glave i leđa kao predah od plesanja i lude zabave pravi su izbor koji će vaše tijelo dodatno regenerirati i pripremiti ga za nastavak ludih partija.

Poput najpoznatijih svjetskih party destinacija - Miamia i Ibize, po prvi put u Hrvatskoj imamo priliku iskusiti party masaže simpatičnih Britanki koje svoje iskustvo iz svijeta rado prenose posjetiteljima u Hrvatskoj.

'Masaže su idealan predah od ljetnih aktivnosti. Uz to što će vas opustiti istodobno će vašem tijelu, naročito leđima, povratiti snagu i pripremiti ga za nastavak plesanja. Preporučam svima svakodnevno istezanje ili barem jednom tjedno masažu kako bismo dodatno energizirali naše mišiće i živce te tako naše tijelo učinili zdravijim', priča maserka Stacy Millard iz Londona.

'Ovo je zapravo odličan način da provedete ljeto. Upoznajete nove ljude, kulturu, putujete i zabavljate se. Masiranjem se bavim i u rodnom Londonu, volim ljude i glazbu, a Papaya me oduševila kao i more, sunce i hrana. Moje prijateljice kojima svaki dan pričam o Hrvatskoj već planiraju dolazak sljedeće godine', tvrdi Stacy.

Uz ponudu masaža, novost u ponudi Papaye su i kratkotrajne tetovaže kojima možete zabilježiti neku uspomenu s partija na kojem upravo plešete ili se prisjetiti dragih ljudi i situacija.

Iz ovogodišnje bogate festivalske ponude Papaye izdvajamo:

30.07. DJ Mag Sunrise Festival s gostovanjima Hardwell-a, Nari & Milani i dr.
02.08. Coocon Heroes s gostovanjem Sven Vatha i dr.
06.08. Justice
08.08. Bingo Players
14.08. Paul Kalkbrenner
21.08. Sonus festival s gostovanjima Ricardo Villalobosa, Loco Dice, Luciana i dr.

Sve informacije vezane uz klub Papaya i sezonu 2013., kao i ulaznice za sva događanja mogu se pronaći na web adresi www.papaya.com.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene