Jedva čekamo

The Trixx na ULTRA EUROPE!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U moru DJ-eva koji će nastupiti na Ultri, The Trixx će zasigurno ostaviti trag.

Poduža je lista DJ-eva koji nastupaju na ovogodišnjem Ultra Europe Festivalu, no nas je razveselilo kada smo vidjeli da se na popisu nalazi i The Trixx. Subota, 16.07., Worldwide stage, 16.00 – 16.45, vrijeme je kada će The Trixx rasplesati Split.

Pogledaj i ovo showbuzz sjajan uspjeh Zanosna ukrajinska pjevačica osvojila darovitog hrvatskog DJ-a

The Trixx je zagrebački projekt koji su donedavno činila dva najbolja frenda, Jakob i Goran, no kako je Jakob zbog odlične poslovne prilike odselio u Norvešku, The Trixx je ostao one man project. Barem do daljnjega.

Što reći o Goranu, a da ne bude dugo i zamorno. Pod imenom DJ GiGo na glazbenoj sceni djeluje već dugi niz godina, a u svojoj karijeri nastupao je u svim bitnijim klubovima po Hrvatskoj, poput zagrebačkog Aquariusa, Piranhe, Shamballe, legendarnog Crazy Horsea gdje je bio i rezident daleke 2007., karlovačkog Buddha bara, novogradiških klubova Exit i Paladium, splitskih Bačvica itd., a svirao je i na nekim većim festivalima poput NNC-a na kninskoj tvrđavi i Exit House Festa.

S vremenom se okreće produkciji, te glavni fokus stavlja na promociju izvan granica Hrvatske. Projekt The Trixx nastao je početkom 2007., a dečki su do danas napravili hrpu singlova i remixeva. Među najvažnijima se ističu remix singla „Only Love“ koji je bio veliki hit u našim klubovima, a stvar je to ljeto izdana i na Papaya Day and Night kompilaciji, zatim remixevi za imena kao što su DONS, Jerry Ropero i Freemasons, te hrpa singlova izdavanih na manjim izdavačkim kućama koji su dečke doveli do prijelomnog trenutka u karijeri. Naime, prije 3 godine potpisali su ugovor s publishing agencijom legendarnog Laidback Luke-a, koji Trixxe uzima pod svoje okrilje kao mentor i pomaže im u usmjeravanju daljnje karijere. To je rezultiralo s dva releasea na njegovom labelu Mixmash (Ones to Watch), uz support imena poput Swanky Tunesa, Thomas Golda, MAKJ-a i naravno Laidback Lukea. Single „Forever“ doživio je odlične reakcije kada ga je upravo na Ultra Europe Main Stageu prije 2 godine zavrtio Laidback Luke.

S obzirom na činjenicu da je Goran ostao sam u projektu, od posljednjeg je izdanja prošlo nešto više od godinu dana, no glavu gore jer uskoro izlazi hrpa novih stvari na vrlo zanimljivim labelovima. More info soon, a ako te zanima što, kako i kada, zaprati Trixx-e na društvenim mrežama. Također, od kraja prošle godine na itunesima i Mixcloudu možeš čuti The Trixxcast – mjesečno izdanje podcasta u kojem Goran predstavlja najaktualnije iz svijeta elektronske glazbe, uz neke ekskluzive, svjetske premijere, ali i mali throwback među klasike, a od jeseni je u pripremi i novi format podcasta.

I još nešto, The Trixx je ove godine rezident Entera u Ultra party vlaku.

Vidimo se na Ultri, najvećem festivalu ovakvog tipa u Hrvatskoj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene