Nogometna groznica

Na StrossMartru proglašena no football area - slobodna zona kulture

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

StrossMartre je kulturna i turistička manifestacija u čijem se programu već 14. godinu zaredom predstavljaju glazbene, scenske i likovne snage sa domaće i međunarodne scene.

Budući da se na gotovo svim javnim i privatnim prostorima u gradu sve podredilo „nogometnoj groznici“, Strosseri su odlučili zadržati svoj identitet i dodatno ga pojačati proglašenjem zone slobodne od nogometnih tema i programa.

Pogledaj i ovo Sigi Feigl iznenađenje za publiku Sigi Feigl & Jazz Orchester Steiermark stižu uskoro u Zagreb povodom 30. rođendana Jazz.hr-a

Tako se organizacija StrossMartra oglasila porukom koja glasi „No football area“ čime se poručuje posjetiteljima da ovdje vrijedi zakon kulture i zabave.

Ljeto nam se vratilo na Stross!

Rock, jazz, blues, etno, swing i koncerti drugih sličnih bendova svake se večeri s početkom u 21.00 sat održavaju na malenoj pozornici kraj Kule Lotrščak. Početak sljedećeg tjedna otvorit će svojim nastupom Acoustic researche, a utorak je rezerviran za odličan provod uz Cinkuše.

Detaljan program po danima nalazi se na www.ljetonastrosu.com i u programskim knjižicama koje se mogu preuzeti na Strossmayerovom šetalištu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene