Jedva čekamo

Movement Croatia objavio popis partnera i zabave na brodovima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedan od najpoznatijih party brandova Circoloco dolazi u Tisno.

Movement Croatia se pridružuje sjajnim izdanjima u Detroitu i Torinu - a održat će se od 28. srpnja do 1. kolovoza 2016. na lokaciji The Garden Resort u Tisnom. Poznat je potpuni line up prvog izdanja Movement Croatia festivala i popis partnera, a njemu su dodane i zabave na brodovima koje uz klub na otvorenom Barbarella’s i jednu od najboljih festivalskih lokacija čine festivalsko iskustvo posebnim.

Neizostavne zabave na brodovima na Movement Croatia dovode tri dana uživanja u moru i suncu dok plovite do obližnjih otoka uz sjajnu zvučnu pozadinu, a sve se to odvija na drvenom brodu Arghonauty koji je opremljen najboljim razglasom.

U petak 29. srpnja na rasporedu je Uns&Greentech brod na kojem su glazbeni urednici Marco Faraone, Caruan, Cristian Viviano i Dantela. Subota 30. srpnja uz partnere Solid AM & Outcast donosi tonove koje biraju Jan Krueger, Eli Vervaine i Munir Nadir, dok nedjelja 31. srpnja je u znaku kultnog party branda Circoloco čijim brodom kormilari jedan od ključnih resident DJ-eva Davide Squillace.

Svjetski poznati party brandovi kao Lola Ed iz Pariza, londonski Half Baked, danski Sunday Breakfast, Checkpoint iz Barcelone, te Solid AM & Outcast, Crazyjack i Oasi & One Eyed Jack partneri su koji će osigurati da se svaka glazbena baza pokrije na pravi način.

Novi festival otkriva sjajni lineup svjetski poznatih house i techno talenata koji sviraju na prekrasnoj lokaciji na Jadranskom moru, a među njima su Ben Klock, Marcel Dettmann, Hold Youth i D’Julz, Ryan Elliot i Nina Kraviz, Agoria, Jennifer Cardini, David Morales, Gerd Janson, Dave Clarke, kao i Derrick May, Sven Vath, Derrick May, Steve Rachmad ili pak Solomun, dok će Circoloco režirati cijeli dan 31. srpnja.

Jedan od najpoznatijih party brandova Circoloco dolazi u Tisno. Više od 15 godina Circoloco je sinonim za underground živopisne događaje po cijelom svijetu s rezidencijom u kultnom DC10 klubu na Ibizi, a nedjelju 31. srpnja će pretvoriti u svoj dan.

Jedna od najdražih europskih festivalskih lokacija The Garden Resort je jedinstveno mjesto u intimnom zaljevu koje osigurava sunce, prekrasno čisto more i sjajnu glazbu. Glavna pozornica ugošćuje headlinere, pozornica uz more, kao i brod Arghonauty mjesto su gdje se odvijaju nezaboravne zabave, a legendarni klub na otvorenom Barbarella’s, proglašen i jednim od najbojih svjetskih klubova, čine festivalsko iskustvo potpunim. Intimnost zaljeva te povezanost s prirodnim ljepotama čine ovaj festival neoptrećenim i pravim mjestom za druženje. Veliki izbor smještaja na samoj lokaciji varira od apartmana, preko potpuno opremljenih airstream prikolica, do opcija kampiranja u luksuznim shikar šatorima ili vlastitom aranžmanu. Kratka šetnja je potrebna da dođete do povijesnog ribarskog sela Tisnog, festivalska lokacija je okružena otočjem Kornati, te je u blizini Nacionalnog parka Krka, a zračne luke u Zadru i Splitu su u blizini, što čini The Garden Resort savršenom lokacijom koja nudi čisto more, prekrasnu prirodu, odličnu hranu i nezaboravno festivalsko iskustvo.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene