Preslatke

POGLED IZBLIZA! Pogledajte kakve ljepotice se natječu za Miss Hrvatske!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlade ljepotice postale su još ljepše pod vodstvom Kristine Aletić i Jadranke Pezo.

Vizažistice pod vodstvom Kristine Atletić i frizerski tim pod kreativnom palicom Jadranke Pezo stvorili su pravu čaroliju ljepote koju je majstorski ovjekovječio fotograf Domagoj Biondić.

Pogledaj i ovo showbuzz Same ljepotice NIJE ZA SVAČIJE SRCE Zavirite u najljepšu karantenu na svijetu

Petnaest finalistica izbora za Miss Hrvatske, ponosne predstavnice svih krajeva Lijepe naše, zablistale su u čudesnom stylingu kojeg su osmislili vrhunski stručnjaci make upa i oblikovanja frizura. Djevojke su uživale u pripremama i snimanju, a na fotografijama svake od njih ističe se njihova ljepota i nazire djelić njihove osobnosti.

'Bilo je pravo zadovoljstvo raditi s finalisticama jer su iznimno spremne na suradnju, a njihov mladenački entuzijazam i želja za pobjedom na prestižnom izboru za Miss Hrvatske dodatno su 'podigli' pozitivnu atmosferu. Naš tim predvodio je Josip Križnjak, trenutačno najbolji hrvatski fizer, pobjednik Državnog prvenstva i djevojke su pomno slušale svaki njegov savjet i preporuku o njezi kose', kaže Jadranka Pezo.

Prisjetite se ljepotica koje su nas predstavljale u svijetu.

Malo je vremena ostalo do velike završnice na kojoj će šibenčanka Maja Spahija prekrasnu krunu ukrašenu pleterom i licitarskom srcima predati svojoj nasljednici i proglasiti je novom Miss Hrvatske. Sudeći po ovim čarobnim fotografijama, članovi stručnog žirija koji će 17. lipnja ocijenjivati natjecateljice imati će doista tešku zadaću!

Sve detalje o izboru za Miss Hrvatske 2016. možete pratiti na internetskoj stranici www.miss.hr ili na www.facebook.com/MissHrvatskeZaMissSvijeta/.

Uskoro ćemo saznati tko je nova Miss Hrvatske. Finalni izbor za Miss Hrvatske pratite 17. lipnja UŽIVO na našem portalu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene