"Ne vjeruje srce pameti"

Miroslav Škoro zbog velikog interesa publike održat će dva koncerta u Lisinskom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Datumi Škorinih već tradicionalnih koncerata u Lisinskom zakazani su za 8. i 9. ožujak 2017

Sada već tradicionalni, koncerti Miroslava Škore u Lisinskom svake godine privlače sve više publike iz svih dijelova Hrvatske. Iza ovog poznatog kantatutora tamburaške i pop glazbe su brojne koncertne dvorane i tisuće koncerata.  No, Lisinski je uvijek nešto posebno. Nakon prošlogodišnja dva rasprodana koncerta, pod nazivom "Mene zovu tambure!" ove godine održat će se nezaboravan koncert u Lisinskom pod nazivom "Ne vjeruje srce pameti".

Pogledaj i ovo showbuzz Koncert u Lisinskom Bez njegovih pjesama nema ni vjenčanja - Jeste li znali da ON stoji iza njih?

Privilegij je nastupati u Lisinskom, a i publika voli doći u Lisinski i poštuje što mi to uvijek napravimo bez struje i dopustimo si da odlutamo i aranžmanski i zvukom u emociju. Lisinski je i mjesto na kojem mogu vježbati još jednu strast, a to je da imam silnu potrebu pričati između pjesama. – rekao je Miroslav Škoro.

Kroz glazbenu priču, Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi, domovini, svojoj kući, konjima i drveću. Pjesme koje je pisao sebi i drugima; pjesme koje su postale dio naših života uz koje smo se rađali, bježali i vraćali se, nadali se, živjeli i umirali... Svojim hitovima poput „Ne dirajte mi ravnicu“ ,“Šumi, šumi javore“, “Mata“,“Ne vjeruje srce pameti“, “Majko jedina“ te mnogim drugim puni koncertne prostore diljem Hrvatske. Iznimka neće biti niti Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, 8. i 9. ožujka 2017. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene