Koncert za pamćenje

Škoro ženama poklonio najljepši dar!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miroslav Škoro održao je koncert za pamćenje u Green Gold Clubu povodom Dana žena.

Vikend u koji smo zakoračili poseban je jer se slavi Dan žena, a jedan od najljepših poklona nježnijem spolu priredio je zagrebački Green Gold Club.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP "Majke mi, Škoro!" Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

Massimo i Zoran Predin zajedno nastupali u Green Goldu

Pozornicom najboljeg kluba u gradu sinoć je vladao miljenik publike svih generacija, a posebice žena, Miroslav Škoro.

Brojna publika uživala je u koncertu prepunom emocija, a odlična atmosfera vladala je do ranih jutarnjih sati. Zvuk tamburice, protkan kroz hitove "Domovina", "Srce jako je", "Jorgovan", "Šil, dil, daj", ali i svevremenske hitove kao što su "Ne dirajte mi ravnicu", "Mata", "Garavušo garava" nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Miroslav Škoro svojim drugim koncertom u Green Gold Clubu još jednom je pokazao kolika je velika ljubav između njega i publike, ali i koliko ta ista publika voli koncerte kojima vlada zvuk tamburica.
Dirnut koncertnom atmosferom Miroslav Škoro najavio je svoj ponovni dolazak u Green Gold Club, a sudeći po dosadašnjim koncertima, kao i ovom sinoćnjem Škoro je uvijek dočekan raširenih ruku, a tako će vjerujemo biti i na svim nadolazećim koncertima.

Svi oni koji sinoć nisu bili na koncertu Miroslava Škore, propustili su pravu feštu u slavonskom duhu, a djelić atmosfere donosimo kroz fotogaleriju Studia25!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene