Ne propustite

Miroslav Škoro nastupa s novim projektom "Sokak bez imena" u Lisinskom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon točno 17 godina, u utorak, 17.veljače 2015, Miroslav Škoro nastupiti će u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Sokak bez imena predstavlja potpuno novi glazbeno-scenski koncept kantautora Miroslava Škore u kojem kombinira sve najbolje iz svoje karijere. U Lisinskom će nam Škoro, pjevač, autor, televizijski voditelj, diplomat, koncert majstor i čovjek sa stavom, kroz svoj specifičan i šarmantan način ispričati priču o klincu iz Višnjevca čiji su dalmatinski korjeni vodili kroz život njegovu slavonsku dušu. Što su mu značili njegova majka i otac, obitelj, ravnica, blato i kamen? Kako ne zna svirati tamburu, ali je zna kititi.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP "Majke mi, Škoro!" Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

Zašto je njegova majka umjesto mobitela koristila prozor? Kako je proputovao svijet, stekao puno prijatelja i kumova i zašto tako dobro govori „zbrokanim lengvidžom“. Zašto je njegov stari mislio da Ameri nešto muljaju kad su se spustili na Mjesec i kako uloviti štuku na mrtvog bandara...?

Regionalna 'new wave' sevdah senzacija dolazi u Zagreb!

Kroz glazbenu priču koju će pričati 11 vrsnih glazbenika, što tamburaša, što rokera i Ladarice, Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi, domovini, svojoj kući, konjima i drveću. Pjesme koje je pisao sebi i drugima; pjesme koje su postale dio naših života uz koje smo se rađali, bježali i vraćali se, nadali se, živjeli i umirali... Cijena ulaznica je : 110, 130, 150 kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene