Rujanfest

Miroslav Ilić razgalio publiku sinoćnjim nastupom na Rujanfestu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miroslav Ilić, slavuj iz Mrčajevaca, kako ga od milja zove publika sinoć je održao koncert u sklopu ovogodišnjeg Rujanfesta.

Velikan narodne glazbe Miroslav Ilić sa svojim orkestrom Miše Mijatovića razgalio je posjetitelje druge večeri najvećeg glazbenog događaja koji na jednom mjestu okuplja najbolje izvođače regionalne zabavne glazbe. Publika je u jedan glas pjevala njegove hitove poput 'Najlepša si kad se smeješ', 'Pusti me da te volim', 'Tako mi nedostaješ', 'Jedan dan i mnoge druge. Nakon Miroslava Ilića na pozornicu se popeo Siniša Vuco, jedan od rijetkih glazbenika koji se u svojoj karijeri bavi potpuno suprotnim glazbenim žanrovima. Podjednako je prihvaćen kao autor i pjevač nove narodne glazbe i kao autor i izvođač žestokog hard rocka.

Pogledaj i ovo Miroslav Ilić ima 72 godine! Pogledajte zašto je Miroslav Ilić u emisiji širio noge, iznenadio je gledatelje i sve prisutne: "Gdje god imam priliku, ja to radim"

Nastupom Crvene jabuke i Željka Bebeka sinoć otvoreno sedmo izdanje Rujanfesta

Večeras na programu nema velikih koncerata, ali to posjetiteljima ne treba biti razlog da ne posjete festival dobre zabave u blizini trgovačkog centra Westgate i zabave se uz glazbene bendove po tematskim šatorima kao što su Sarajevska kuća, Kuća Nikšićkog piva, Češka kuća, Bilogorska kuća, Kuća Slavonije i Baranje, Rakijarnica, Kuća piva i ostale, dok najmlađi mogu uživati u velikom zabavnom parku.

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusi iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene