Tulum za pamćenje

Miljenik žena Željko Samardžić očarao Zagrepčane

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vikend posvećen ženama na najbolji je mogući način započeo koncertom jednog od najpopularnijih regionalnih glazbenika Željka Samardžića.

Miljenik ženske publike u klubu H2O zapjevao je svoje najljepše stihove, a u nezaboravnom provodu uživale su brojne osobe iz javnog života među kojima i splitski glazbenik Joško Čagalj Jole. Brojne djevojke, supruge i majke pjevale su do ranih jutarnjih sati ne skrivajući uzbuđenje i emocije zbog posjeta glazbenika koji je osvojio njihova srca.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

“Osjećam se odlično. U Zagrebu uvijek imam lijepe nastupe i prekrasnu publiku koja prepoznaje moje stihove. Dan žena za mene je svakog dana i svakog mjeseca no ponosan sam što je upravo Zagreb ovog vikenda moja ljubavna adresa. ” – izjavio je Željko Samardžić.

Željko Samardžić Zagrepčankama poklanja nezaboravan koncert

Samardžićevi posljednji hitovi poput Zaustavite januar, ali i svevremenski poput Nedaj da te rade, Stari lav, 9 hiljada i brojni drugi zagrebački su koncert učinili nezaboravnim za sve posjetitelje kluba H20. Popularni glazbenik najavio je svoj skorašnji novi album, a hrvatskoj publici planira se uskoro vratiti.

“Nakon izlaska mog novog albuma koji je upravo u pripremi volio bih napraviti jedan veliki koncert u Zagrebu na kojem ćemo svi zajedno pjevati i plesati. ” – izjavio je Željko Samardžić.
Nakon koncerta za pamćenje Željka Samardžića, klub H2O već nam sljedećeg vikenda priprema novo iznenađenje. U omiljenu destinaciju zagrebačkog noćnog života, u petak, 13. ožujka stiže regionalna glazbena zvijezda, popularna Ana Nikolić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene