Nije mu lako

Zbog Čole mjesec dana nije razgovarala s mužem - e to je obožavateljica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Komercijalistica iz Umaga žestoko se posvađala s mužem zbog toga što obožava Zdravka Čolića.

Kad biste gospođu Milenu Kajgo Rajić, majku dvije odrasle kćeri, nazvali obožavateljicom Zdravka Čolića, ublažili biste definiciju. Jer, riječ je o gospođi koja se u ovim trenucima u Umagu sprema na put u Dubrovnik. Samo zbog njegovog koncerta u Revelinu. Da, da, većini teško objašnjivo, jer ima ljudi kojima se ne da prošetati iz Gruža, ali ima dosta žena koje Čolića, točnije njegove pjesme, doslovno obožavaju.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zdravko Čolić - 1 varaždin je gorio! Zdravko Čolić otkrio što misli o statusu miljenika žena: ''To je tako, rodiš se tako i onda ne možeš nikamo pobjeći''

Počela sam slušati njegove pjesme kao djevojčica, prvo sam naučila kćeri pjesmu Pjevam danju, pjevam noću. Skupljala sam postere i ploče, pratila sve o njemu. Na koncerte idem zadnjih 25 godina i gotovo da za mene nema nepremostivog problema. Bila sam na koncertima u Opatiji, Puli, Novom Sadu, Ljubljani, Čakovcu, ma ne znam gdje nisam. Na prvi koncert u Ljubljanu, išla sam sa suprugom.

Ja u prvom redu, on iza na tribinama. Cijeli sam koncert pjevala i plesala i Čola mi je, ničim izazvan, donio bocu vode. I tu moj muž, koji nikad u životu nije bio ljubomoran, poludi. Posvađali smo se, nismo pričali mjesec dana i to je bila prva i zadnja naša svađa . Ali, od tada više ne ide sa mnom na Čolu, ali je veliki čovjek i to je prihvatio. Zato sam mu jako zahvalna, jer živim za Čoline koncerte', rekla je Milena.

Komercijalistica po struci, trenutačno zaposlena u jednoj umaškoj kladionici, ima jednostavno objašnjenje za fenomen Čolić, posebno među ženama.

Jako poštuje svoju publiku i nakon vrhunski odrađenih i dugotrajnih koncerata nikad mu nije teško ostati , popričati i slikati se s fanovima. Zato i traje toliko godina i nema mu ravnog. I naravno, najbolji je i najljepši pjevač svih vremena. Ne vidim tko bi mogao ga od mlađih mogao naslijediti. Kod njega se sve spojilo. Ljepota, glas,karizma, a ostao jednostavan i dobar čovjek. Zato ga žene i toliko vole.

Dakle, Milena će s još stotinama obožavateljica biti u subotu 6. veljače u Revelinu. Koncert počinje točno u 22 sata, Čola dolazi dan prije s najboljom postavom benda i pratećih vokala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene