poslušajte

Meritas opet osvajaju: Pjesma 'Još jednom' u svom novom ruhu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Meritas su protekle 2014. godine koncertno započeli predstavljanje svog zapaženog i hvaljenog aktualnog studijskog albuma „Gle!“ i kako se i očekuje od njih, s velikom pažnjom odnose se prema svim svojim pjesmama.

Tako kažu da 'ne bi bilo fer' da se verzija pjesme 'Još jednom', koja se nalazi na albumu 'Gle', ne istakne obzirom da su je svi zavoljeli i u prvotnom izdanju, koje na Youtubeu broji 60 000 pogleda.

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Razlog za slavlje Franka Batelić na Instagramu obilježila godišnjicu trenutka koji joj je promijenio život

Poslušajte kako zvuče Gatuzo i Bare u akustičnoj izvedbi

Posebnost ovoj izvedbi dale su glazbenice splitskog HNK-a, Petra Hrnjak Skroza na violini sa svojim izuzetnim solom u pjesmi, te Marija Kačić na lijepo odsviranim dionicama na čelu. Damama su se na snimci pridružili glazbenici Tin Ostreš i Pavle Miholjević. Produkciju potpisuju Anita Valo i Luky.

Da podsjetimo, „Još jednom“ je pjesma koja se nalazi i u filmu „Noćni brodovi“ Igora Mirkovića i to kao verzija koju je osmislila Anita Valo koja dodaje: 'Prvu snimku pjesme aranžirala sam sama i bila je zamišljena uz jednu gitaru, pljesak i naše vokale, a nadogradnja koja se desila tijekom rada na albumu me ponovno osvojila, ponajviše uz izvrsnu Petrinu violinsku dionicu koja je pjesmi dala još jednu novu dimenziju.'


 

Album „Gle!“ istaknut je kao album koji je i svojim sadržajem, ali i likovnim oblikovanjem osvojio publiku, te obilježio dosadašnju karijeru grupe Meritas.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene