Turneja u Australiji

Mejaši objavili spot za singl "Kažu da te ženim"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mejaši objavili spot za singl "Kažu da te ženim".

U kreativnoj kuhinji omiljenih Mejaša uvijek se sprema nešto zanimljivo i neodoljivo, jer ovi mladi tamburaši nepogrešivo prepoznaju želje svoje publike.

Njihov novi singl zove se "Kažu da te ženim", a svojim romantičnim ritmom i zaraznim stihovima osvaja na prvo slušanje! "Radi se o jednom od najiskrenijih tekstova današnjice! Vjerujemo da će se mnogi prepoznati u našoj novoj pjesmi u kojoj smo ponovo pronašli recept za dokazivanje iskrene ljubavi", kažu Mejaši koji su se pobrinuli da ovako zabavnu i simpatičnu pjesmu prati isto takav spot.

Spot je snimljen u Varaždinu i bližoj okolici. Ideju spota kao i režiju, scenarij i montažu potpisuje Marko Zeljković. Dovoljno intrigantno zvuči da glavnu ulogu sumnjičavog i vrlo zahtjevnog oca buduće nevjeste u spotu tumači Denis Dumančić, koji je i koautor stihova ove veselice.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mejaši - 4 Lijepa vijest! Pjevač omiljenog domaćeg benda podijelio je veliki razlog za slavlje, a priznaje da ga je malo i strah: "Napokon! Napokon!''


Glazbu potpisuje Nikola Bosilj, za tekst su zaslužni Nikola Bosilj, Branimir Mihaljević, Denis Dumančić i Edo Drakulić, dok su se u aranžmanu udružili Nikola Bosilj i Branimir Mihaljević.

Ova pjesma nalazi se na njihovom posljednjem albumu. S obzirom na to da na njihovim nastupima publika na "Kažu da te ženim" već odlično reagira, Mejaši se vesele proširiti ju dalje putem radija i televizije.

Turneja u Australiji

Novi singl nije jedina vijest iz radionice ovih mladih tamburaša, jer njihova je glazba pronašla svoj put ne samo izvan granica lijepe naše već je dospjela i do daleke Australije.

"Drmeš-punk Australian tour 2017" naziv je turneje koja će sredinom travnja Mejaše odvesti sve do Melbournea, Sydneyja i još dalje. Čitavih mjesec dana, od 18. travnja do 15. svibnja, tamburaši će žariti i paliti Australijom.

"Jako se veselimo ovoj turneji. Zvuči nam gotovo nestvarno da ćemo mjesec dana provesti u stvarno egzotičnoj i prekrasnoj zemlji. Veselimo se što ćemo imati priliku družiti se s ljudima koji tamo živo, mahom našim iseljenicima. Drago nam je da slušaju našu glazbu, a još nam je draže što su nas pozvali. Sigurni smo da ćemo se svi zajedno odlično zabaviti!", kažu Mejaši.

 

 

 

 

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene