Slavlje 30 godina rada

Prvi solistički koncert: Matko Jelavić nastupa u Lisinskom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Matko će ovim koncertom proslaviti rođendan, ali i obilježiti 30 godina umjetničkog rada.

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 29.03.2017. s početkom u 20 sati svoj prvi solistički koncert održati će Matko Jelavić.

Pogledaj i ovo Matko Jelavić - 4 Jedva dočekao! Matko Jelavić prekida glazbenu šutnju i vraća se na staro: "Tome valjda i služim, da dam ljudima nade"

Svoj prvi koncert u navedenoj dvorani, a ujedno i prvi solistički zagrebački koncert, nazvao je po svom najvećem hit-evergreenu hrvatske zabavne glazbe – Majko stara, a na sceni će mu se kao gosti pridružiti sin Marko koji će izvesti pjesmu grupe "Metak" "Da mi je biti morski pas", dok će mu se Matko pridružiti kao bubnjar, Jasna Zlokić s kojom će izvesti pjesmu "Misec žut svitli put" i "Ja sam ti jedini drug", Danijela Pintarić otpjevati će sa Matkom "Ti samo ti", a Klapa “Iskon" izvesti će Matkovu pjesmu "Dobra večer prijatelji". Matko će ovim koncertom proslaviti rođendan, ali i obilježiti 30 godina umjetničkog rada.

Ulaznice za navedeni koncert dostupne su na blagajni KD Vatroslava Lisinskog kao i na www.ulaznice.hr po cijeni od 100,00 kn, 120,00 kn i 140,00 kn.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene