448545
448545
448545
448545
448545

MATEO PILAT Objavio novi singl 'Gelosia'

  • , 31.08.2016., 13:47
  • Autor:
  • komentara

Mateo pilat je mladi i talentirani istarski glazbenik koji je na ovogodišnjem Splitskom festivalu oduševio novom pjesmom 'Gelosia'.

 
 
 
 
Mateo Pilat (Foto: PR)
Mateo Pilat (Foto: PR)

Mateo Pilat, mladi i talentirani istarski glazbenik, za svoj je novi singl "Gelosia" okupio iskusnu ekipu autora, a rezultat suradnje lijepa je mediteranska pjesma, čvrstog, urbanog zvuka. Autorice Ines Prajo i Arijana Kunštek, zajedno s producentom Dejanom Oreškovićem uspjele su, u najboljem svjetlu, istaknuti Mateov raskošan vokal i sigurnu interpretaciju, a pjesma je predstavljena na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Mateo Pilat (Foto: PR)

"Gelosia" je pjesma koja govori o emociji od koje svi želimo pobjeći, ali nas ona na ovaj ili onaj način uvijek vreba iz nekog skrivenog kutka, baca nam rukavicu i tjera u ring. To je skoro neprekidna, iscrpljujuća borba između nas kakvi uistinu jesmo i želimo biti i nekih neprepoznatljivih, izmijenjenih nas koji, poneseni krivim emocijama gledamo čitav svijet kroz iskrivljena zrcala“, rekao je Mateo o pjesmi.


Za pjesmu je snimljen i videospot čiju režiju potpisuje Boris Sekulić, dok je za kameru bio zadužen Igor Miličić, a o samom je snimanju Mateo imao samo pozitivne komentare: "Neka nova energija dogodila se i na snimanju spota, bilo je prekrasno raditi i družiti se s redateljem Borisom Sekulićem, snimateljem Igorom i mojom partnericom u spotu, Chiarom. Snimali smo u Istri koja je sama po sebi čudesna, pa iako je kiša na samom snimanju stalno prkosila ništa nas nije oneraspoložilo niti ometalo. Zahvaljujući toj fantastičnoj ekipi s lakoćom sam ležao na motovunskoj uličici dok su se po meni bukvalno slapovi slijevali s neba. Ne sjećam se takvog nevremena! Svejedno smo uživali i prekrasan je osjećaj imati oko sebe takve ljude."

Mateo Pilat (Foto: PR)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se