ne propustite

Massimo i klapa Cambi na Bundekfestu 28. rujna!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najveći regionalni festival Bundekfest uskoro otvara svoje najljepše i najveće izdanje!

U periodu od 25. rujna do 05. listopada, na zagrebačkom jezeru Bundek, očekuju nas brojni zabavni, edukativni i gastro sadržaji, a već najavljenim glazbenicima, pridružuju se i Massimo te klapa Cambi čiji nas nastupi očekuju u nedjelju, 28. rujna 2014. od 21 sat.

Toni Cetinski i grupa Silente gosti su Bundekfesta 2014.

Suze nam stale na put, Krug u žitu, Zar više nema nas, Iz jednog pogleda i brojne druge sjajne pjesme Massimo će, zajedno sa svojim bendom, predstaviti zagrebačkoj publici kojoj se uvijek rado vraća: “Zagreb osjećam kao svoj grad. U njemu sam proživio najljepše godine, a i dalje mu se vraćam jer tu je moj dom. Jasno da ćemo moj bend i ja dati sve od sebe kako bi tu ljubav osjetila i publika na Bundeku. 
Potrudit ćemo se da tu nedjelju publika pjeva u glas s nama i siguran sam da ćemo se svi jako dobro provesti.“ – izjavio je Massimo ususret koncertu na Bundekfestu.

U nedjelju će uz Massima pred zagrebačku publiku stati i ponajbolja hrvatska klapa Cambi. Nove pjesme i uvijek dirljiva izvedba ovih momaka, obilježit će četvrti dan Bundekfesta koji će biti u znaku ljubavi. Hrvoje Lozanić, član klape Cambi posebno se raduje suradnji sa Massimom: “Ove godine s nama istu pozornicu dijeli Massimo Savić koji je uveličao naš koncert u Zagrebačkoj dvorani sportova gdje smo otpjevali i par pjesama zajedno. Massima jako cijenimo, a usudim se reći da je jednako profinjen u pop glazbenoj sceni solo izvođača, koliko i klapa Cambi slovi kao klapa s posebnim štihom, pjesmama i izvedbama. Radujemo se susretu s Massimom ali radujemo se i zagrebačkoj publici, otvorenoj sceni i novim pjesmama koje donosimo u odnosu na lani.“

Vrhunska produkcija i spektakularna pozornica pod zvjezdanim zagrebačkim nebom dat će posebnu čar večernjim koncertima najvećih domaćih i regionalnih imena. Bundekfest će ove godine ugostiti Hladno pivo i grupu Silente, Coloniu i Danijelu Martinović, Tonija Cetinskog, Massima i klapu Cambi, klape Šufit i Maslinu, Slavonia Band i Najbolje hrvatske tamburaše, Psihomodo pop i Let3, Dinu Merlina i jedinstveni glazbeno – plesni program s Ibize La Fiestu. Na maloj će pozornici mnogi mladi, neafirmirani glazbenici dobiti priliku i predstaviti se zagrebačkoj publici, a iz Krempuha nam stiže predstava Spektakluk u izvedbi glumaca i redatelja Tarika Filipovića i Renea Bitorajca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene