anđeoski glas

Pripremite maramice! Marko obradio veliki hit zbog kojeg ćete suze teško zadržati

Marko Škugor (FOTO: PR) Marko Škugor (FOTO: PR) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Škugor (FOTO: PR) Marko Škugor (FOTO:PR) Marko Škugor (FOTO: PR) +0 Marko Škugor (FOTO: PR) Galerija

Marko Škugor, šibenska pjevačka zvijezda, otpjevao je trenutno najveći svjetski hit 'Perfect'.

Prošla 2017. godina je svakako bila u znaku Marka Škugora. U toj godini je pobjedio na Splitskom festivalu s pjesmom "Ka' dica" i kao član Četiri tenora s pjesmom "Sve je tvoje" osvojio je prvu nagradu publike na Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku. Pošlo mu je za rukom da u samo četiri godine dva puta pobijedi na Splitskom festivalu i Dalmatinskoj šansoni, što je izuzetno velik uspjeh za mladog pjevača, i to na početku samostalne karijere.

Pogledaj i ovo Marko Škugor "Osjećaj je bio fenomenalan" Najpoželjniji gost svih mladenaca u Hrvatskoj prisjetio se suradnje koja mu je obilježila život: "Njega više nema, ali ja sam mu vječno zahvalan"

Svojom izvedbom pjesme 'Samo s tobom sam upoznao ljubav' na jednoj je svadbi rasplakao sve prisutne, a sada je pripremio novu poslasticu - obradu svjetskog hita 'Perfect'! Pjesma je to koju u originalu izvode svjetske zvijezde Ed Sheeran i Andrea Bocelli, a Marko je u svojoj izvedbi utjelovio obojicu.

Ususret Danu žena Marko će 4. ožujka u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održati svoj prvi veliki koncert u Zagrebu koji doživaljava kao krunu svoje dosadašnje karijere. Đani Stipaničev, Marko Pecotić Peco i Vladimir Garić pridružit će mu se u Lisinskom kao gosti te će s Markom zapjevati nekoliko pjesama kao Četiri tenora.

"Oduševljen sam i jedva čekam 4. 3.! Za mene ovaj koncert predstavlja krunu moje dosadašnje karijere i zaista mi je čast da imam priliku napraviti prvi samostalni koncert u Zagrebu u najprestižnijoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj! Publika može očekivati pravi dalmatinsko-mediteranski spektakl! Nismo puno razmišljali u vezi s gostima na koncertu. Zapravo je i logično da ovaj koncert podijelim sa svojim prijateljima i kolegama Đanijem, Vladom i Pecom", kazao je Marko i dodao: "Ljudi, dođite, uživajte i napunite dušu ljubavnim pjesmama i iskrenim emocijama!"

Da Marka publika voli, govori i podatak da je prošle godine ima preko 100 nastupa uzduž Hrvatske i Slovenije, a njegove pjesme na YouTubeu broje milijune pregleda, od kojih se najviše ističe njegov duet s Oliverom Dragojevićem 'Samo s tobom sam upoznao ljubav'. Pod nazivom tog dueta Marko je kraj godine proveo u Sloveniji na uspješnoj turneji po sportskim dvoranama. Ulaznice će u prodaji biti od 17. siječnja.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene