Svi ih jedva čekaju

Mario Roth želi osvojiti svijet: Australija je spremna za ćelavog fakina

Mario Roth (FOTO: Instagram) Mario Roth (FOTO: Instagram)

Mario Roth i grupa Vigor kreću u osvajanje daleke Australije.

Nakon četiri godine od pojavljivanja na Hrvatskoj estradi, grupa Vigor koja puni dvorane i klubove diljem regije, ovoga mjeseca kreće na svoju prvu turneju po Australiji. Hitovi poput ''Još fališ'', ''Marija'', ''Divna'', ''Da sam ja on'', ''Život je raj'' samo su neke od pjesmama koje su brzinom munje zaludjele fanove u regiji, ali i u cijelom svijetu, a upravo ovi koncerti u Australiji su pravi dokaz tome. Njihova popularnost koja raste iz dana u dan samo je dokaz kako su dečki iz grupe Vigor ovaj posao shvatili vrlo ozbiljno tako da je i ovaj poziv bio očekivan.

Pogledaj i ovo Mario Roth (FOTO: Privatni album) Nema razloga za brigu! Domaći miljenik žena strahovao je da će izgubiti obožavateljice, no komentari ispod njegovih razgolićenih fotki govore drugačije

“Kada srčano i potpuno iskreno pristupiš svome poslu i kada se tom poslu predaš dvjesto posto, onda i lijepi rezultati neće izostati”, naglasio je pjevač grupe Vigor i jedan od finalista prošlogodišnjeg izdanja najgledanijeg showa u Hrvatskoj “Tvoje lice zvuči poznato”, Mario Roth. ”Nama ovaj poziv za Australiju nije bio iznenađenje jer već od našeg prvog pojavljivanja na sceni, upiti za naš dolazak u Australiju nisu prestajali. Bilo je zapravo samo pitanje dana kada ćemo svojom pjesmom pozdraviti sve drage prijatelje i ljubitelje naše glazbe po svijetu”, dodao je Roth.

Pravi dokaz njihove velike popularnosti je i podatak kako se ulaznice za njihove koncerte u Australiji prodaju brzinom munje.

“Sretni smo jer je ovo pravi dokaz kako glazba zaista ne poznaje geografske širine i dužine i da glazba povezuje ljude bez obzira u kojem dijelu svijeta se nalazili. Ono što nam je posebno drago je i činjenica da su nam se, osim naših dragih Hrvata koji su svoj život potražili daleko od Domovine, javili i dragi prijatelji iz Bugarske, Makedonije, Rumunjske, Bosne i Srbije koji jedva čekaju da dođemo. To je podatak koji govori kako je glazba univerzalan jezik i da za nju ne postoje jezične, nacionalne ili bilo kakve barijere”, istaknuo je Roth koji danas brije glavu, a nekada je imao kovrče.

Grupa Vigor će održati tri velika koncerta u tri velika australska grada - Melbourneu, Sydneyu i Adelaideu, a tamošnja publika imat će pravu priliku vidjeti i čuti zašto je grupa Vigor jedna od omiljenih i najpopularnijih grupa na ovim prostorima.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene