Dođi po još

Prošetao s kopitima po zagrebačkoj špici!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

On je zasigurno jedan od najotkačenijih hrvatskih glazbenika.

Na hrvatskoj glazbenoj sceni često nedostaje pomalo pomaknutih, pa čak i suludih ideja koje usmjeravaju pažnju na glazbu koja je, na kraju krajeva, ipak oblik umjetnosti.  

Pogledaj i ovo Zaprešić Boys ideja s turneja Novi singl Zaprešić Boysa posveta je onima koji su tijelom daleko, ali dušom i srcem blizu znajući da je samo "Jedna domovina"

Budući da se Mario Huljev već dokazao glazbeno i njegova kvaliteta nagrađena je prošle godine najprestižnijom nagradom Porin za najboljeg debitanta, a ove godine nominiran je u kategoriji najboljeg muškog vokala zajedno s Massimom i Oliverom, u novom spotu  odlučio se malo poigrati.

Kristijan Rahimovski ima novi hit: Poslušajte!

Pjesmom i spotom za istu 'Dođi po još' Mario najavljuje i novi album koji izlazi sredinom svibnja. Kako se radi o pjesmi s dominantnim prizvukom i izazovnim tekstom, redatelj Filip Filković Philatz, odlučio je napraviti pomaknuti spot i Marija pretvoriti u čovjeka-konja.

'Mario je jedan unikatan tip s kojim sam na prvom sastanku odmah shvatio kako bi mogli realizirati uspješnu suradnju. Kada sam mu spomenuo da bi za spot za pjesmu 'Dođi po još' htio da na nogama doslovno ima kopita, nije bio nimalo iznenađen jer je djelomično očekivao da ću predložiti nešto tako suludo i pomaknuto', pojasnio je viziju spota redatelj Filip Filković Philatz.

Netom nakon što su završili snimanje spota, Mario je odlučio napraviti mali eksperiment i prošetati s kopitima po zagrebačkoj špici prošle subote. Namjera je bila vidjeti kako će ljudi reagirati i pritom se dobro zabaviti i na jedan malo drukčiji način natuknuti da se nešto novo sprema.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene