Pjesma Novo

Mario Huljev i Matija Dedić u novoj suradnji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Još jedna uspješna godina za Marija Huljeva bliži se kraju.

Nastup na 61.zagrebačkom festivalu, Porin nominacija za najbolju mušku vokalnu izvedbu, objavljivanje drugog samostalnog albuma 'Dođi po još' , hodanje u kopitima po zagrebačkoj špici, nastup na festivalu dalmatinske šansone sa pjesmom „Jedan dan“, potvrđen nastup na 62. zagrebačkom festivalu, a kako kaže Mario - 'sve su to već stare vijesti i vrijeme je za nešto "Novo", usput i prigodno dolaskom nove godine.'

Pogledaj i ovo Matija Dedić "Amigo, Endrigo" Matija Dedić sjećanjem na Arsena i posebnim koncertom otvara ovogodišnje izdanje Scene Amadeo!

Upravo nešto takvo donosi nova i zanimljiva suradnja između dva velika glazbenika, Marija Huljeva i Matije Dedića koji nam predstavljaju prvu zajedničku diskografsku suradnju!

Iako se aktivno bavi glazbom već petnaest godina, Mario Huljev je novije ime na hrvatskoj estradi.

Kako ova dva iznimna glazbenika zvuče u retro disco jazz aranžmanu, poslušajte i pogledajte u video spotu pjesme „Novo“:

Pjesma „Novo“, za koju je stihove napisao Arsen Dedić, a uglazbio i producirao Silvio Pasarić, četvrti je singl i treći video spot s albuma 'Dođi po još', kojeg smo 'upoznali' kroz pjesme „Pusti zmaja da leti“, „Budi tu“, i „Dođi po još“.

 Video spot čiju režiju potpisuje Matej Matijević, sniman je tijekom nastupa u klubu Shock Show Industry, pa se u ulozi domaćina pojavljuje i bezvremenski Mario Petreković. Suradnja na pjesmi „Novo“ ujedno je i najava zajedničkog albuma ovog zanimljivog dvojca, a koji bi se u prodaji trebao pojaviti u prvoj polovici 2015 godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene