Nešto novo

MANNTRA izdala spot za novi singl 'PUT' - Poslušajte!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon dva spota sa kojima su predstavili pjesme „Mornar“ i „Vila“ sa nadolazećeg albuma, Manntra je konačno izdala i treći, pod imenom „Put“

Bend Manntra je u posljednje vrijeme u punom jeku priprema za nadolazeći izlazak novog albuma, pa su tako i izdali spot za najnoviji single pod imenom „Put“ sa nadolazećeg albuma „Venera“.

Pogledaj i ovo showbuzz Uvijek svježa Seve Severina najavila novost za sutra TOČNO U PODNE!

Grupa Flyer je objavila novi spot i singl 'Pjesma za dvoje' - Poslušajte!

'Pjesma 'Put' nam je posebno dragi uradak sa novog albuma, koji predstavlja smjer u kojem se bend kreće sa novim materijalom. Sama pjesma se konceptualno nadovezuje na „Mornara“ i „Vilu“ dijeleći njihovu tematiku stradavanja, žrtvi i teških odluka. Pjesma isto tako otvara vrata prema nekim međusvjetovima i stanjima ljudske duše na životnim križanjima i na kraju puta', kažu članovi benda.


"Ideju za spot pjesme 'Put' smišljali smo jedan dulji period s obzirom da smo se i paralelno polagano poznavali, bend i mi kao produkcija, kako bi u konačnici došli do generalne ideje i smjera. Spot je sniman kroz dva dana, uključujući i najkraći dan u godini, 21.12.2014., a spot je prema mojoj nekoj ideji svojevrsni nastavak na vizualni eksces koji Manntra kao bend može ponuditi i koji toliko njeguje i preferira. 

Laganiji i direktniji ton spota, koji sam isprva zamislio, odjednom je postao zbog količine snimljenog materijala, kao nekakav produljeni četiri i pol minutni teaser za neki nadolazeći film... tko zna, možda je to i bio prvotni plan. 

Spot smo započeli upadljivo i na način da gledatelja upoznajemo s likovima, a kasnije nastavljamo otvarajući radnju svakim novim kadrom, sve zajedno isprepleteno s divljim i izrazito dinamičnim bendom. Od te početne harmonije stvari su zapravo svjesno i namjerno provocirane i kao takve se pretvaraju u zbrkanu, ali koherentnu radnju u kojoj se odvijaju transformacije, otvaranja, žrtvovanja i zapravo nekakvo pročišćenje.", pojasnio je svoju viziju i ideju redatelj spota Filip Filković Philatz.

Album izlazi 26. veljače u izdanju Croatia Recordsa a u međuvremenu novi spot možete pogledati i upravo sada. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene