Za 20. obljetnicu

Kome to Danijela šapuće 'volim te' - i to na španjolskom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najtraženijih slovenskih sastava, Mambo Kings, odlučio je svojih 20 godina postojanja okruniti pjesmom 'Te quiero'

S obzirom da je prigoda ovog puta zaista posebna, Mambo Kingsi pozvali su poznatu hrvatsku pjevačicu Danijelu Martinović da im se pridruži u onome što najbolje rade – pjevanju.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 1 nije skrivala emocije Danijela Martinović rasplakala se zbog muškarca koji je ostavio važan trag u njezinom životu: ''On me naučio da smo svi ranjivi...''

Poznate Hrvatice biraju: Stariji ili mlađi muškarci?

Glazbu pjesme 'Te quiero' potpisuje poznati slovenski glazbenik Raay, autorice slovenske verzije teksta su Erika Manager i Tina Piš, dok se u hrvatskoj verziji za dio teksta na hrvatskom jeziku pobrinuo Petar Grašo. Novim duetom Mambo Kings nastavljaju veliko slavlje koje je započelo krajem ljeta pjesmom „Preko Beograda do Ljubljane“ u kojoj im se pridružuje renomirani beogradski dance dvojac, Djomla KS. Pjesma je u kratkom vremenu postala pravi hit i već sada broji gotovo pola milijuna pogleda na stranicama Youtubea!

Za veliko finale okrugle obljetnice, Bart, Rus i Vasko pripremili su još jednu pjesmu koja će zasigurno odjeknuti zvučnicima kako rodne Slovenije, tako i zemljama cijele regije. Mambo Kings ovog su se puta odlučili za veliko ime hrvatske zabavne glazbe, Danijelu Martinović, čiju pozivnicu ona nikako nije mogla odbiti. Osim što je sudjelovanjem u duetu „Te quiero“ postala dio velike obljetnice ovog poznatog sastava, Danijeli je ovaj projekt i prvi ove vrste u dugogodišnjoj glazbenoj karijeri.

Kako ne bi razočarali sve svoje fanove, Danijela i Mambo Kings novu su pjesmu odlučili snimiti u dvije verzije; slovensku i hrvatsku. U službenoj, slovenskoj verziji pjesme ' Te quiero ' Daniela je dobila ulogu španjolske zavodnice , dok u drugoj verziji pjesme pjevačica svoj dio teksta pjeva na hrvatskom jeziku.

Popularni ritmovi uvijek zabavnih Mambo Kingsa i ovog puta će vas odvesti daleko od svakodnevnih briga, o čemu i sama pjesma govori . 'Treba bit svjestan da se na kraju dana broji samo to da si okružen ljudima koje voliš i da znaš da su mnoge svakidašnje brige nepotrebne. Većine tih briga već sljedeći dan neće biti.' – složno su izjavili članovi benda nakon izlaska nove pjesme.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene