Ljepotice večeri

Maja u pripijenoj roza haljini razbila crnilo mračne zabave!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hemingway bar Zagreb je za Noć vještica priredio 11. po redu Halloween party naziva "Night of the dead". Bilo je tamo mnogo lijepih djevojaka.

Jedanaest godina tradicije čini Noć vještica u Hemingwayu najpopularnijom u gradu, a klub je pripremio sjajnu scenografiju i kostimografiju kako bi pridonio ugođaju. 

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny Čestitke! Kći Mije Begović objavila prelijepe vijesti s dečkom kojeg je dosad skrivala: "Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci!"

Bilo je tu lijesova u kojima su neki od gostiju i pozirali, podovi kluba bili su prikriveni lišćem, klupski CO2 efekt djelovao je kao magla, a čitavo je osoblje bilo kostimirano tako da su i prekrasne hostese djelovale "spooky". Goste su zabavljali, također maskirani, grof DJ Duix i grof DJ Dejan.

Domaćica večeri bila je po prvi put Maja Lena Lopatny, a prvi party u svojoj organizaciji na rasporedu je sljedeće subote kada se u klubu otvara i V.I.P. floor.

Gosti su također pokazali veliku dozu kreativnosti i u klubu je bilo jako dobrih maski i kostima, koje možete pogledati u galeriji fotografija. Sve u svemu i jedanaesti "Halloween" u Hemigwayu prošao je sjajno i svi se već vesele dvanaestom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene