Kakav dvojac

Maja u zagrljaju mlađeg!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbenica Maja Šuput u zagrljaju je mladog Damira Kedže! Šarmantna pjevačica i talentirani pjevač i glumac zajedno glume u posljednjoj zagrebačkoj izvedbi hit mjuzikla Footloose.

Popularni svjetski mjuzikl Footloose po posljednji put gostuje u Zagrebu! Maja Šuput, Mario Valentić, Bojan Jambrošić i Nikola Milat predvode sjajan ansambl glumačkih i glazbenih zvijezda, a veselom Footloose društvu pridružio se talentirani glazbenik i glumac Damir Kedžo.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Pripreme za zagrebačku izvedbu u punom su jeku, a kako se Kedžo snašao u ulozi ljubomornog Majinog dečka možete pogledati 13. svibnja u 19.30 sati u kino dvorani Studentskog centra u Zagrebu.

Pogledajte 'Djevojačko veče' - novi spot Maje Šuput!

'Ulogu negativca već sam imao prilike glumiti u predstavi Crna kuća, stoga nije dugo trebalo da se preobrazim u zločestog Majinog dečka. Naporno vježbamo i moram priznati da sam ugodno iznenađen Majinom profesionalnošću i pozitivom cijele ekipe. Atmosfera je odlična, zaista svi zajedno uživamo u ovome što radimo i vjerujem da će publika to prepoznati!', otkrio je glazbenik i glumac Damir Kedžo.

Mladi izvođači, talentirani pjevači, glumci i plesači, do sada su oduševili više od sto tisuća Zagrepčana, a uz sjajnu koreografiju, raskošnu rasvjetu, šarene kostime, odlično pjevanje i uvježbanost ansambla jamče pravi broadwayski doživljaj.

'Probe su vrlo zahtjevne ali uvijek nađemo trenutke za smijeh i opuštanje. Izuzetno mi je drago što imam prilike glumiti uz Kedžu koji se već dokazao na kazališnim daskama i vjerujem da će više nego odlično utjeloviti zločestog Chucka', otkrila nam je glazbenica Maja Šuput i dodala : 'Jako sam uzbuđena i pozivam sve one koji do sada nisu pogledali, ali naravno i one koji jedva čekaju ponovo pogledati Footloose, da nam se pridruže u Studentskom centru'.

Ulaznice za posljednju izvedbu glazbene uspješnice u Zagrebu mogu se kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra (pon – pet od 15 – 19 h, subotom od 12 – 16 h).

Više informacija o glazbenom i plesnom spektaklu Footloose možete pronaći na adresi www.footloose.com
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene