Culture Clubu Revelin

Maja Šuput zapjevat će u Dubrovniku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Revelin dolazi prema želji Studentskog zbora, kako bi veselim koncertom pozdravili brucoše pristigle u najljepši grad na svijetu.

Maja Šuput na vrhuncu karijere dolazi u dubrovački Culture club Revelin. Jer, kako drugačije nazvati trenutak u kojem je uporna i vrijedna Maja jedna od najtraženijih pjevačica u Hrvatskoj, pa i šire? Dok ju mnogi gledaju i navijaju za nju u emisiji ‘Tvoje lice zvuči poznato’, drugi s nestrpljenjem očekuju objavljivanje novog albuma.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Obožavatelji se slažu da je Maja Šuput zaslužila svoj odmor.

Posebno kad svakih nekoliko tjedana Maja objavi novi single, od kojih svaki ponovo oduševi njezinu sve brojniju publiku. Zadnji u nizu singlova, ‘Lopove’, predstavila je potkraj rujna, prije njega bili su to ‘Amnezija’, ‘Neprilika’, ‘Hej Balkano’ i drugi koji će se naći na novom albumu.

U Revelin dolazi prema želji Studentskog zbora, kako bi veselim koncertom pozdravili brucoše pristigle u najljepši grad na svijetu. Sudeći prema interesu za ulaznice, nije teško pretpostaviti da će publika u Revelinu u noći sa subote na nedjelju, sa 7. na 8. studeni, pjevati i plesati s neumornom Majom Šuput.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene