Kakva priča

Pjevačica koja je simbol nade za sve samohrane majke

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Maja je medijsku pozornost dobila i zbog veze s bivšim suprugom Jelene Perčin. Pogledajte njezinu tužnu priču pretočenu u spot.

Riječka pjevačica Maja Škufca ima novu pjesmu. 'Ne volim te više' ljubavna je balada koju je napisala Tamara Rogić, djevojka našeg rukometaša Stefana Vujića, a glazbu je napisao Nikola Nemešević Nemeš.

Pogledaj i ovo Zlatko Mateša i Blanka - 1 Pogledajte fotografije Poznate Hrvate ni kiša nije spriječila u izlasku na špicu, evo tko se stisnuo pod kišobranom, a tko je bio u žurbi


Maja je, obradivši Thompsonovu pjesmu 'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova' mnoge oduševila. Otpjevala ju je za svoju kćerkicu Juliju, čiji je otac bivši suprug naše poznate glumice Jelene Perčin, Kristijan Babić. Priča je to koja je punila medijske stupce.

Novom pjesmom Maja je mnoge raznježila, a ona je samo uvertira u glazbene poslastice koje nam namjerava otpjevati. Pjesmu prati i sugestivan spot, priča koja pokazuje muškarca kako ostavlja trudnu djevojku. Pjesma je to koja prati njezinu osobnu priču.

Ako još niste upoznali Maju, evo prilike da pogledate i njezin spot za obradu popularne pjesme.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene